Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki potpredsjednik

Mike Pence: Saveznici ujedinjeni u izolaciji Sjeverne Koreje

Mike Pence
Foto: Reuters/PIXSELL
11.02.2018.
u 08:34

Američki službenik izjavio je da su Pence i južnokorejski predsjednik Moon i Jae-in u subotu navečer raspravljali o strožim sankcijama dok su gledali brzo klizanje

Američki potpredsjednik Mike Pence izjavio je da su SAD, Južna Koreja i Japan suglasne oko izolacije Sjeverne Koreje zbog njenog nuklearnog programa, iako su dvije Koreje ublažile diplomatske napetosti tijekom Zimskih olimpijskih igara.

"Nema razmimoilaženja između SAD-a, Južne Koreje i Japana u pogledu dalnjih gospodarskih i diplomatskih sankcija protiv Sjeverne Koreje sve dok ne zaustavi nuklearni i raketni program", rekao je Pence novinarima na letu za SAD iz Južne Koreje, gdje se održavaju Olimpijske igre.

Američki službenik izjavio je da su Pence i južnokorejski predsjednik Moon i Jae-in u subotu navečer raspravljali o strožim sankcijama dok su gledali brzo klizanje.

Pence je izjavio u srijedu da će Washington uskoro objelodaniti dosad najoštrije gospodarske sankcije protiv Sjeverne Koreje koje bi trebale prisiliti Pjongjang da odustane od nuklearnog i raketnog programa.

Izaslanstva iz dviju Koreja nastupaju na Zimskim olimpijskim igrama pod istom zastavom, a u nekim sportovima će se i natjecati kao jedna momčad.

Komentara 7

AA
aabbcc
11:04 11.02.2018.

Opet prijeti opasnost da se narod ujedini !

GM
Gjuro-Mrki
13:21 11.02.2018.

saveznici buju vas istjerali iz J.Koreje,a kad vi napustite korejski poluotok slijedi ujedinjenje S. I J. Koreje. ponovit će se isti scenario kao prilikom ujedinjenja DDR I Zapadne NJemačke.teško ameri buju to prihvatili ali sila boga ne moli-predaleko su od svoje matice-države.

DH
dalibor.hren
11:19 11.02.2018.

Polako, Miki, ako se Moon i Kim dogovore, nećeš više biti dežurni policajac na svijetu, jer će te gledati "Big Brother"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije