Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deportirani

Migranti slobodno šetali Metkovićem, policiji pomogla kamera

migranti
Foto: YouTube/Screenshot/Metkovic NEWs
1/8
02.11.2018.
u 11:43

Podsjetimo, skupina od nekoliko desetaka migranata koji su sjedili uz cestu na području Korenice viđena je u ponedjeljak, a skupina migranata provalila je u pet kuća za odmor na Malom Platku u Primorsko-goranskoj županiji

Ilegalni pokušaj prelaska granice BiH i Hrvatske dvojice migranata zabilježen je nadzornom kamerom na jednoj kući u Metkoviću.

 

"Javna tajna je da se jedan dio migranata kreće i preko Metkovića, što u pokušaju direktno preko graničnih prijelaza koristeći gužve u tijeku turističke sezone, dok oni odvažniji krenu ilegalno preko Šibenice", piše portal metkovic-news.com.

Šibenica je brdo na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a migrantima je to prilika za doći na tlo Europske unije.

Slučaj zabilježen na kameri dogodio se prije dva dana. Slučaj je zabilježen ispod Platana, u predjelu Slatina, a kako se neslužbeno doznaje, jedan od susjeda ih je također uočio i prijavio. Pravovremenom akcijom djelatnika Granične policije Metković privedeni su i deportirani nazad u susjednu BiH.

Viđeni na Plitvicama, rade probleme u Imotskom i u Rijeci

Nije tajna da se migranti kreću i na području Imotskog.

"Građani su već neko vrijeme primijetili kako se migranti prikrivaju u parku Gaj. Upravo u blizini Gaja, točnije u ulici Put Gaja, tri Sirijca i jedan Pakistanac otuđili su automobil. Podsjećamo kako se i u susjednom Posušju nedavno dogodio pokušaj krađe automobila, također djelo migranata", pišu imotskenovine.

Podsjetimo, skupina od nekoliko desetaka migranata koji su sjedili uz cestu na području Korenice viđena je u ponedjeljak, a skupina migranata provalila je u pet kuća za odmor na Malom Platku u Primorsko-goranskoj županiji.

>> Pogledajte kakva je situacija s migrantima bila na GP-u Maljevac



 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

MU
Muncimir
12:04 02.11.2018.

Odmah uhapsiti i rotirkama prebaciti kod Merkelice. Drugi put ako žele na silu preći granicu dati HV zapovijed da otvori paljbu. U ratu je sve dozvoljeno a ovo nije ništa drugo nego rat s drugim sredstvima.

AA
AAAAAA
12:03 02.11.2018.

Potpuno je jasno kak ova izdaja nije slučajna, već je orkestrirana od strane anemičnog dezertera! Prijeki sud! A predsjednica umjesto da izdajici i špijunu oduzme mandat (na to ima pravo) glumi manekenku madam snježane! Užas od države! Narode pripremi oružje ili smo gotovi!!

ST
stefj
12:08 02.11.2018.

Onda neka i dalje razne udruge tvrde da dolaskom migranata ne raste kriminal, da se građani ne trebaju brinuti za sigurnost i sl. Neka i dalje pljuju po policiji i onemogućavaju njezino djelovanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije