Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbijena stakla
Povratak na članak

Migranti provalili u pet kuća za odmor kod Rijeke

Pričinjena materijalna šteta nije velika, na četiri kuće razbijena su stakla kako bi mogli provaliti u kuće, a vlasnici su odmah krenuli u sanaciju štete

Komentari 121

DH
dalibor.hren
10:58 01.11.2018.

Svi su prije godinu - dvije osuđivali Orbana... Madžarska sad ima mir!

VL
Avatar mliniski
mliniski
11:01 01.11.2018.

Granicu će zatvoriti tek kad migranti budu počeli provaljivati u vile i vikendice u podsljemenskoj zoni.

VL
SA
samoborka
10:29 01.11.2018.

Nemoguce Vecernji,zasto lazete!? Migranti to nikada ne bi ucinili!! To su samo jadni ljudi koji bjeze od rata i gladi u svojim zemljama,i zele posteno raditi i biti kao i svi mi ostali u EU. Of course..iz nekog neobjasnjivog razloga,najbolje im "leze" drzave EUa u kojima su najvise socijalne naknade.

VL
CA
capto a parva
10:40 01.11.2018.

Bitno da MUP kaže sve je pod kontrolom

VL
ST
stefj
10:58 01.11.2018.

Vlasnici su podvojenih osjećaja? Ma daaa... Čemu to od strane novinara? Pokušaj opravdanja?... Gdje su sada one razne udruge koje napadaju policiju? Hoće li one nadoknaditi štetu vlasnicima?... Mislim da nam na kraju neće preostati drugo nego da i mi stavimo žicu na granicu. Prevelika je to granica, trebali bi 3 puta više policajaca da to pokriju ili popriličnu količinu tehnike...

VL
CR
crocro
10:54 01.11.2018.

Hrvati bi željeli zanti što se događa s migrantima zatečenim na teritoriju RH koji su ilegalno prešli granicu. Da li se oni vraćaju u zemlje iz kojih su došli ili ostaju u RH gdje im se broj multiplicira. Ako se vraćaju, želejli bi smo da se deportacija snima kamerama i da mi građani vidimo kako prelaze granicu u rikverc i da se to redovito objavljuje. Ja do sada nisam vidio video prikaze vraćanja ilegalnih migranata iz Hrvatske preko granice u rikverc. Ako se oni vraćaju, kako to da se stalno množe u Hrvatskoj i zašto će građani ne izvješćuju koliko je vraćeno migranata, kada je vraćeno i kada su uopće ušli, te da se sve to vraćanje poprati snimanjem kamerama kako bi se mi uvjerili u stvarno stanje. Ako ja to ne vidim, kako mogu biti uvjeren da su svi vraćeni od kuda su došli?

VL
ZA
zadar1
10:43 01.11.2018.

granica sigurna kaze bozinovic😎😎😎😎

VL
Avatar nekineki
nekineki
11:07 01.11.2018.

ovo je otvorena agresija na teritoriju rh, pothitno uvesti izvanredno stanje, vojsku na granicu u punoj pripravnosti, potegnuti bodljikve zice duz kriticnih punktova za pocetak, sve snimati i pratiti iz zraka i sa tla, po danu i po noci, angazirati i civilni sektor ako treba, a sve NGO potjerati i permanentno im zabraniti rad na podrucju RH jer su stvari ocito izmakle kontroli

VL
HE
hr.eu
11:27 01.11.2018.

Stanje je alarmantno! Mediji lažu i zataškavaju! Hrvatska je pod opsadom agresivnih i nasilih muslimanskih migranata i nema nikakvu kontrolu nad vlastitom granicom. Provale, pljačke, silovanja - to raste eksponencijalnom brzinom s isto tako eksponencijalnim priljevom migranta koji nekontrolirano ulazee u Hrvatsku i dalje ne mogu, ako se nekako i probiju, vraćaju ih u Hrvatsku i oni se ovdje kumuliraju, Hrvatska je postala najveći EU hot-spot a to do bro zna Plenković koji i stoji iza svega jer je tako pogodio s briselskim masonima, napuniti Hrvatsku muslimanima u zamjenu za dobro briselsku fotelju. Ovaj i ovakav DHZ protuprirodno udružen s SDSS-oom, HNS-om i ostalima svima koje zanima samo fotelja i plaća jest najgora od najgoreg. Izbori! A na granicu vojsku! Zašto šuti KGK? Hrvatska je postala opasno mjesto po život? Što čekate, da muslimaski ubojice zakolju koga ili siluju?

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
11:22 01.11.2018.

A naša policija navodno ima sve pod kontrolom...

VL
WE
weAreCro
10:52 01.11.2018.

O evo njih na moru, napokon ce turisticki sektor dobiti toliko zeljenu jeftinu radnu snagu.

VL
BL
bla3108
12:20 01.11.2018.

Maja Sever na aparatima

VL
AL
alphazulu99
10:37 01.11.2018.

Da, kod njih je pojam vlasnistva relativna stvar.

VL
DI
dino85
11:40 01.11.2018.

Pošaljite račun Merklici

VL
Avatar Asterix
Asterix
11:05 01.11.2018.

Ministar kaže da smo spremni za Schengen. Koliko bi ih onda bilo da smo nespremni he he he.

VL
VI
Vito
12:05 01.11.2018.

Migranti provalili u pet kuća za odmor kod Rijeke ::: Svaki "migrant" bez osobnih dokumenata MORA biti tretiran kao teorist. __ ISIL se razmilio po EU i sad je samo pitanje kad će "masovnije" krenuti u uništavanje dijelova po kojima se kreću njegovi "borci". __ nije to nikakva paranoja, nego činjenice koje ne smije nitko zanemarivati. __ Svi koji nemaju dokumente moraju platiti kaznu zbog "nenošenja" kad ih zaustavi policija i ne može "identificirati". __ Zašto bi stranci bili drukčije "tretirani", a sigurno nisu obični turisti kojima su dokumenti ukradeni u tramvaju ili autobusu. __ čemu onda plaćamo Antiterorističku postrojbu Lučko??? __ Ili, drukčije postavljeno pitanje: Zašto se onda policija u Lučkom naziva "antiteroristička"??? __ Možda zato što se članovi hdz - ovaca i sdp - ovaca nazivaju antifašistima??? __ Ili se Anti sviđaju nastavci isti???

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
12:17 01.11.2018.

Kud će suza nego na oko. Gdje će garonje nego u crvenu Rijeku (ili njezinu okolicu). U stvari, antifa Vojko ih je pozvao k sebi s nakanom da ih udomi u svojoj vili no garonjama su se ispraznile baterije mobitela pa su malo zalutali. No nema problema, štetu će platiti čika Vojko.

VL
VI
VinkoS
11:46 01.11.2018.

zica je svetinja !!!!!

VL
Avatar Uglješa
Uglješa
11:50 01.11.2018.

Hr policija ne radi ( ili ne zna) svog posla. Biće blokade kod ulazka u Schengen.

VL
DU
Deleted user
12:57 01.11.2018.

Ili ovaj ili sljedeci papa biti ce primoran zazvati ponovne Krizarske pohode, ali ovaj put ne za oslobodenje Jeruzalema vec Europe. 5 miliona ih je do sada doslo na podrucje Europe. To je ozbiljna brojka kad se pogleda sa stajalistaa o tim ljudima kao vojnicima. Oni imaju misiju okupirati, nametati svoje obicaje i prava i oslabiti ono sto su nasi stari davno od Turaka branili. Uz pomoc unutarnjeg neprijatelja tlo Europe se polako, ali sigurno okupira. Islam ovdje ima veliku ulogu, jer nisu svi muslimani teroristi, ali svi teroristi jesu bas ti isti muslimani. Ovo kako se danas postavlja partija i koliko duboko se pusta protivnik u nase podrucije biti ce od krucijalne vaznosti onome koji bude imao muda da im se suprostavi, da im naplati, da se obracuna sa njima za svaki teroristicki cin u svijetu koji su napravili zadojeni svojom vjerom.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.