Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio Trumpov trijumf

Michael Moore Amerikancima zadao pet zadataka za ‘dan poslije’

Michael Moore
Foto: Dennis Van Tine/DPA/PIXSELL
1/2
11.11.2016.
u 19:56

Redatelj i ljevičarski aktivist još je ljetos točno detektirao glavne razloge zbog kojih će Donald Trump pobijediti Hillary Clinton

Umjesto da likuje nad činjenicom da je ljetos u pet točaka objasnio zašto će Donald Trump pobijediti, a rezultati i analiza rezultata pokazali kako je bio u pravu kad je upozoravao da će se osiromašeni Srednji zapad od demokrata okrenuti republikancima i detektirao “ljutitog bijelog muškarca”, demografsku skupinu koja gubi utjecaj, američki redatelj i ljevičarski aktivist Michael Moore izbacio je novu listu – u pet točaka je sažeo što treba napraviti “dan poslije”.

Borba se nastavlja, rekli bi. Moore je jedan od niza umjetnika koji su i ranije najavljivali Trumpov uzlet, čak i prije nego se taj biznismen 2000. prvi put zabavljao idejom o vođenju SAD-a. Trump se u ulozi predsjednika pojavljuje u subverzivnom serijalu Simpsoni, a pristaše Trumpa za predsjednika vide se u spotu benda The Rage Against the Machine za pjesmu Sleep Now in the Fire iz 1999.  

>> Pet pitanja o ekonomiji na koja Trump mora uskoro odgovoriti

>> Tko će biti na ključnim mjestima uz Trumpa? Ovako bi mogao izgledati novi sastav Bijele kuće

Komentara 6

NE
Nemanadimak
21:29 11.11.2016.

sta je ovo? ovi su pravi ljevicari! mesto da priznaju poraz i shvate da moraju mijenjati politiku i pristup drugima oni se jos jace kopaju koprcanjem u svoju jamu.

AP
apolon
20:42 11.11.2016.

Michael Moore je prije nekoliko mjeseci jasno rekao ...demokrati su nas izdali i time nagovjestio pobjedu Trumpa.

KO
konzervativac
23:34 11.11.2016.

Svojedobno Margaret Thatcher je rekla kako ljevičarima nikada dosta tuđeg novca. Nakon američkih izbora može se dodati da je lijeva opcija insuficijentna s mudrošću i demokratičnošću. Mudrošću, jer nisu vidjeli ojađenost osiromašenih i zaboravljenih bijelaca ( nadam se da mii ovo dozvoljava politička korektnost, ah). Demokratičnošću, jer je nevjerojatno kako jadno podnose poraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije