Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najavio Trumpov trijumf
Povratak na članak

Michael Moore Amerikancima zadao pet zadataka za ‘dan poslije’

Redatelj i ljevičarski aktivist još je ljetos točno detektirao glavne razloge zbog kojih će Donald Trump pobijediti Hillary Clinton

Komentari 6

NE
Nemanadimak
21:29 11.11.2016.

sta je ovo? ovi su pravi ljevicari! mesto da priznaju poraz i shvate da moraju mijenjati politiku i pristup drugima oni se jos jace kopaju koprcanjem u svoju jamu.

VL
AP
apolon
20:42 11.11.2016.

Michael Moore je prije nekoliko mjeseci jasno rekao ...demokrati su nas izdali i time nagovjestio pobjedu Trumpa.

VL
KO
konzervativac
23:34 11.11.2016.

Svojedobno Margaret Thatcher je rekla kako ljevičarima nikada dosta tuđeg novca. Nakon američkih izbora može se dodati da je lijeva opcija insuficijentna s mudrošću i demokratičnošću. Mudrošću, jer nisu vidjeli ojađenost osiromašenih i zaboravljenih bijelaca ( nadam se da mii ovo dozvoljava politička korektnost, ah). Demokratičnošću, jer je nevjerojatno kako jadno podnose poraz.

VL
DU
Deleted user
07:32 12.11.2016.

Ovaj baba od čeveka i dalje filozofira umjesto da prizna da je ljudima dozlogrdio ljevičarski psiho-kulturalni preodgoj cijele zemlje u LGBT/SOCIJALIZAM/GLOBALIZAM (proleteri svih zemalja, ujedinite se) ... A Hillary je gubila vrijeme po Ohaju gdje joj je bilo nemoguće dobiti, umjesto da je sve koncentrirala Pennsylvaniju, Wisconsin, Michigan ... dakle, imala je loše matematičare-statističare u svom taboru, a sama se je oštećivala pokazujući se u javnosti sa previše crnaca, muslimana, latinosa ... koji su za nju glasovali, ali su manjina. A time je postala još više omrznuta: davala bi stranima, a ne brine se o svom narodu ...

VL
Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
15:34 12.11.2016.

I Amerikanci imaju svoju verziju Aleksandre...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.