Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Kotromanović

'Mi koji smo vjerovali da je Gotovina nevin odjednom smo postali nepoželjni'

16.11.2022.
u 19:35

Kotromanović kaže da nije znao gdje se general nalazi, nije ga ni zanimalo, a vijest da je uhićen ga je šokirala iako su kolale priče da su ga naše službe detektirale

Komentara 27

KA
karijes
20:44 16.11.2022.

Kortonmanović laže kao što se zaklinjao na Sinjskoj alki u prijateljstvo sa generalom Norcem te ga izdao. Laže kao i slučajni koji je sa svojom izdajničkom komunjarskom bagrom koristio svaku priliku da traži izručenje generala Gotovine te njegovu osudu.

Avatar MK3
MK3
21:31 16.11.2022.

Čudno da to nikad nisam čuo od njega sve te godine (od jednom je bio u zrakoplovu koji je vratio Generala Gotovinu), on i Fred Matić su sve te godine igrali ulogu "rijetko poštenih branitelja" dok bi se sve ostale branitelje i Domovinski Rat sistematski kriminaliziralo. Koliko se ja sječam, Kotromanović je bio politička opcija sa stavom "nije u redu da Gotovina cijelu Hrvatsku taocem drži, neka se preda i pred sudom svoju nevinost dokaže" - a da je on oporba u svome taboru nikad nisam čuo... Jedino me ne čudi da ovaj članak piše ko ga piše...

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
20:59 16.11.2022.

Milanović razočaran oslobođenjem generala ogorčeno je poručio: "Samo je 3:2 za generale". Nešto slično kao "nije genocid u Srebrenici jer ga je samo jedan sud proglasio". Zna vrsni pravnik kako to ide iz bogate pravničke prakse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?