Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljana

Mesić navijač slovenske nogometne reprezentacije

mesić
Dalibor Urukalović/PIXSELL
24.03.2010.
u 14:25

Mesić je rekao da će na nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici navijati za Sloveniju.

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić danas je bio gost ljubljanskog gradonačelnika Zorana Jankovića koji ga je odveo na gradilište novoga sportsko-trgovačkog kompleksa u Bezigradu u čijem se sklopu nalazi i novi nogometni stadion sa 16 tisuća mjesta i sportska dvorana sa 12 tisuća mjesta.

Mesić je kazao da je takav objekt značajan za cijelu regiju i Jankoviću obećao da će doći pogledati prvi hrvatsko-slovenski nogometni derbi na tom stadionu, a na nogometnom će prvenstvu u Južnoafričkoj Republici navijati za Sloveniju.

Komentara 28

PG
praseca gripa
19:48 24.03.2010.

Citateljica sam Vecernjeg,ali ponekad mi je zlo kad vidim na sto se trosi papir. Briga koga za kog ce navijat ovaj starkelja. Pretjerali ste u svakom smislu,ili namjerno dizete ljudima tlak?

OB
-obrisani-
20:24 24.03.2010.

ho,ho,ho, došla maca na vratanca! puklo je mercedesovo podmičivanje hrvatskih dužnosnika, a VL to skriva u rubruci BIZNIS, za sada samo o vatrogasnim kamionima, no doći će na red i oni drugi kamioni. mesiću, pribor za higijenu i pravac Remetinec!c! pozdrav vaš zmijicamala

OB
-obrisani-
14:42 25.03.2010.

Vicevi su mu sve losiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije