Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njemačka

Mercedesom s 300 na sat odjurili u smrt na probnoj vožnji

Poginula u prometnoj kod Male Kapele (1)
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
08.09.2011.
u 20:27

Dvojica su testirala Mercedes-Benz SLR McLaren čija je najveća brzina 334 km/h. Jurili su 300 km/h, udarili ogradu, sletjeli niz padinu i poginuli

Bernd W. (32) i Hubert A. su četiri godine starim Mercedes-Benz SLR McLarenom, čija je najveća brzina 334 km/h krenuli na probnu vožnju, piše u utorak Bild. Vozili su se državnom cestom kod Kelkheima koja je jednim dijelom, u dužini od osam kilometara, izgrađena kao autocesta i na kojem nema ograničenja brzine. Na tom je dijelu vozač stisnuo papučicu gasa i jurio čak 300 km/h.

Dojurio je i do dijela na kojem je ograničenje brzine 80 km/h i sportskim automobilom udario u zaštitnu ogradu koja ga je katapultirala. Automobil je doslovno letio zrakom 35 metara. Nakon što je pao, sletio se niz padinu. Vozač i suvozač su ispali iz vozila i na mjestu ostali mrtvi. Obojica su bili iskusni vozači. Bild piše i da su imali obitelj i djecu. U Mercedes Benzu su rekli kako im je žao zbog nesreće i izrazili su sućut obitelji.

Komentara 38

SW
swimm
07:44 09.09.2011.

nisu pazili ,jbg

OB
-obrisani-
20:45 08.09.2011.

piše u utorak Bild ~~~~~~~~~~ Bild i Vecernji List... zanima me, da li je i Bild stavio to u rubriku ~ svijet? ili ~ idiotizam ?! \" U Mercedes Benzu su rekli kako im je žao zbog nesreće i izrazili su sućut obitelji.\".... Zasto? Za takve nema sucuti... samo mozemo biti zahvalni, da sa sobom nisu \'uzeli\' nekog neduznog.....

Avatar flegmatik
flegmatik
21:07 08.09.2011.

@Hortoator: pa jasno kao dan da je slika podvala. Izmedju ostalog u Njemackoj ne bi na crvenom interventnom vozilu pisalo \"Vatrogasci\" ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije