Naslovnica Vijesti Hrvatska

Medved: Branitelji imaju demokratsko pravo na izražavanje svoga mišljenja

"Hrvatski branitelji, kao i sve druge strukture i skupine u ovome društvu, imaju demokratsko pravo dati svoje mišljenje, a organizator je taj koji odlučuje", kazao je.
23. kolovoza 2018. u 10:46 22 komentara 1235 prikaza
Tomo Medved
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved izjavio je u četvrtak da izjašnjavanje nekih braniteljskih udruga o tome koji pjevač smije gdje nastupiti, zbog čega je, primjerice, nedavno otkazan koncert Momčila Bajagića Bajage u Karlovcu, nije nikakav oblik zastrašivanja, već demokratsko pravo na izražavanje svoga mišljenja.

ojkanje Denis Derk Braneći pravo na ojkanje odaje se počast braniteljima

Upitan pred početak Vladine sjednice misli li uskoro razgovarati s braniteljima jer su ovoga ljeta branitelji u Karlovcu i nekim drugim mjestima određivali tko bi tamo mogao pjevati, a tko ne, Medved je odgovorio da kontinuirano razgovara s braniteljima, a u spomenutim slučajevima ne radi se o zabranama.

"Dakako da ćemo razgovarati, ali tu ne možemo nikako govoriti o zabranama, nego o demokratskom pravu izjašnjavanja oko određenih pitanja", rekao je ministar.

Željko Joksimović Glazbeno-cenzorski rat Naše arene pune srpski narodnjaci, u Beogradu vole Valjak, Gibu i Hladno pivo

"Hrvatski branitelji, kao i sve druge strukture i skupine u ovome društvu, imaju demokratsko pravo dati svoje mišljenje, a organizator je taj koji odlučuje", kazao je.

Bajaga Borislav Ristić Zar nikome nije cilj zdrava nacija

 To, ni u kojem slučaju, nije zastrašivanje, već demokratsko pravo branitelja na izražavanje svoga stava, ustvrdio je Medved.

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas

 • che99:

  A to misljenje se ne mora uvaziti naravno... ali onda idu plinske bice...

 • Avatar gordi
  gordi:

  gospodine Medved kao branitelj i veteran vam mogu reći kako vas nije sramota da nakon toliko godina poslije rata dajete glumcima da ostvare invalidsku mirovinu....sramota

 • PiratiSnebesa:

  A mi imamo pravo reći da oni nisu nikakvi branitelji nego pudlice na mafijaškoj uzici i laju šta im se naredi da manipuliraju s narodom.