Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KB Dubrava

Medicinskoj sestri 60.000 kn jer se u bolnici ubola iglom i zarazila

29.09.2022.
u 08:22

Vadila je krv pacijentici s hepatitisom C umjesto kolegice koja joj nije našla venu

Ključne riječi

Komentara 11

PO
Poskok
08:29 29.09.2022.

koji je to apsurd?! umjesto da ona plati kaznu za to oba dobije odštetu?! pa,ako je medicinska sestra,morala bi unaprijed sve ovo znati kako se radi i upravlja otrovima?!!

LE
lepizg
10:45 29.09.2022.

Ne smije se isplačivati naknada za ozljedu na radu ako ju je radnik prozročio svojim neodgovornom ponašanjem. Ovo je očito primjer šlamperaja i ne smije dobiti nikakvu odstetu. Radnici koji stradaju ne svojom krivicom imaju pravo na odštetu. Policajci,zaštitari,vatrogasci,radnici kojeoje su ozljedili Kolege na gradilištu neodgovarajučom upotrebom strojeva, prometne nesreće, razni incidenti na automatiziranim strojevima,ne osigurana gradilišta i slično. Ovo ovdje ne smije biti naplačeno kao odšteta ozljede na radu.

LE
lepizg
08:30 29.09.2022.

Znači ubola se sama jadna nesposobna i ima pravo na odštetu?! E sad kad počnu krovopokrivači nabijat palčeve i tražiti odstete .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?