Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KBC SESTRE MILOSRDNICE

Medicinska sestra uhvatila pacijente u ljubavnom klinču, intervenirala policija: 'Zapamtit ćeš me k***o!'

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
19.01.2022.
u 16:39

Dvojac je odveden u policijsku postaju, a Općinski sud ih je nedavno kaznio svakog sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova

Dvoje pacijenata, 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka, prepustili su se sirovim strastima u sobama KBC-a Sestre Milosrdnice kada ih je na djelu uhvatila medicinska sestra. 

Nakon što ih je uhvatila u potpunosti gole, par je počeo vrijeđati medicinsku sestru jer ih je upozorila da bi mogli biti izbačeni s odjela, a cijeloj situaciji je morala intervenirati i policija, javlja Jutarnji list

Osim samog nedjela, protiv 34-godišnjaka je podnesen i optužni prijedlog jer je liječnici koja je pristigla na poziv sestre kazao: ''Ti ćeš biti kriva kad ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me k***o. Tužit ću vas!''

I Splićanka je počela vrijeđati liječnicu, govoreći joj: ''J***m ti mater k***o jedna, ti ćeš nas izbaciti.''

Dvojac je odveden u policijsku postaju, a Općinski sud ih je nedavno kaznio svakog sa 600 kuna te im naložio plaćanje po 200 kuna sudskih troškova. Medicinska sestra na sudu je svjedočila pa ispričala što se dogodilo tog dana. 

- Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu  - kazala je. 

Svjedočila je liječnica koju je medicinska sestra pozvala u pomoć

- Uzela sam njihove povijesti bolesti. Vidjela sam da su dva dana prije toga došli na liječenje. Pa sam otišla do njih i pozvala ih u ambulantu. On je bio izrazito agresivan, a oboje su me i vrijeđali - ispričala je liječnica. 

>> VIDEO Srušen rekord: Hrvati od jučer plaćaju benzin najskuplje u povijesti!

Komentara 15

PV
prcko.vitamincic
17:06 19.01.2022.

I ajde ti sada spasi natalitet, i Hrvatsku od nestanka. Nema šanse.

DU
Deleted user
17:15 19.01.2022.

Bas me interesira od koje bolesti su patili ti 'pacjenti' kad su bili toliko fizicki aktivni.

Avatar Definity
Definity
17:23 19.01.2022.

Pacijent "cijepio" pacijenticu dobrovoljno, a oni se ljute!? Luda vremena 🤨

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije