Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAVIO U SANDUČIĆ

Medicinska sestra ostala u šoku kada je vidjela kakvu joj je poruku ostavio susjed

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
14.07.2021.
u 22:37

Kasnije je objasnila kako radi smjene od 10 sati i da joj je teško raditi u cijeloj opremi pod maskama, stoga ju je ova poruka jako uznemirila

Medicinska sestra (34) iz Dorseta u Velikoj Britaniji ostala je šokirana nakon što joj je jedan od susjeda ostavio okrutnu poruku ispred vratiju.

- Tvoj vrt i zavjese su odvratni, nije ovo Turlin Moor, pisalo je u poruci u kojoj se osoba referirala na drugi područje gradića.

Medicinska sestra koja zajedno sa svojim suprugom radi kao vozačica hitne pomoći igrala se toga dana sa svojom jednogodišnjom kćeri kada je vidjela poruku, prenosi Mirror.

- Bilo je lijepo doći doma i vidjeti ovo, izgleda da zezanje na tuđi račun nije samo digitalno. Hvala mom ljubaznom susjedu koji je mislio da je dobra stvar napisati ovakvu poruku i staviti ju u moj sandučić, napisala je žena na Facebook grupi.

- Oprostite što moje zavjese nisu prema vašim standardima, to je loša stvar kada si medicinska sestra, imas jednogodišnje dijete i supruga koji trenutno radi sedam dana u tjednu. Tako je lako ljudima suditi kada nemaju nikakav kontekst. Osobu koja je ostavila ovu poruku pozivam da mi ponekad i pokosi travu ili nam pomogne u renovaciji kuće, napisala je. 

Kasnije je objasnila kako radi smjene od 10 sati i da joj je teško raditi u cijeloj opremi pod maskama, stoga ju je ova poruka jako uznemirila.

Fotografiju kuće u kojoj živi obitelj možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije