Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
blokirao više automobila

Netko mu je ostavio vrlo direktnu poruku: Pogledajte što je vozača dočekalo nakon lošeg parkiranja

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
11.07.2021.
u 22:24

Ispod brisača ostavljen mu je papirić na kojem je pisalo "Molim te nemoj se razmnožavati", a uz njega nalazio se i prezervativ

Nakon što je svojim parkiranjem blokirao više automobila u garaži, vozaču Mini Coopera splitskih registarskih oznaka netko je ostavio vrlo direktnu poruku. 

Ispod brisača ostavljen mu je papirić na kojem je pisalo "Molim te nemoj se razmnožavati", a uz njega nalazio se i prezervativ.

Fotografija automobila s porukom objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode uz opis "Parkiranje s porukom", a nasmijala je mnoge korisnike. 

Ključne riječi

Komentara 17

PL
posten_lopov
08:58 12.07.2021.

Bilo je dovoljno nazvat policiju koji bi pozvali slep sluzbu i onda bi cjena tog parkiranja bila podeblja jer se mora platiti, kazna, lezarina , prijevoz, izlazak policije , porez na porez itd.

NE
Nemojtimenimojneme
23:33 11.07.2021.

Ako je vozač Mini Coopera, ili je žena ili je gay

VI
vidum
10:32 12.07.2021.

Prošle godine na vrata Interspara stao bijeli Mercedes S klase, a iz njega izlazi zgodna dama i odlazi u kupnju. Naravno da vozač nije potražio parking, nego čeka u autu na mjestu gdje je stao. Da ubije dosadu dok čeka, prstom kopa nos. Ono što je izvadio, kratko pogleda i smaže uslast. Naši novokomponovani bogastaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije