Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMERO MRTVIH

Žrtve terorističkog napada: Argentinci slavili godišnjicu mature, mlada majka bila u obilasku

Reuters
01.11.2017.
u 20:42

Dvoje poginulih su Amerikanci dok je osma žrtva identificirana kao Ann-Laure Decadt, Belgijanka i majka dvoje djece.

Petorica prijatelja iz Argentine, koji su zajedno slavili 30. godišnjicu mature, našli su se među osmero žrtava jučerašnjeg terorističkog napada na ulicama New Yorka, javlja CNN.

Argentinsko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da se među žrtvama nalaze Hernán Mendoza, Diego Angelini, Alejandro Pagnucco, Ariel Erlij i Hernán Ferruchi.

Petorica muškaraca iz argentinskog grada Rosarija poginuli su nakon što se u njih zaletio vozač iznajmljenog pickupa u blizini Svjetskog trgovinskog centra u Lower Manhattanu.

1/7

Dvoje poginulih su Amerikanci dok je osma žrtva identificirana kao Ann-Laure Decadt, Belgijanka i majka dvoje djece. Ona je bila na kružnom obilasku grada zajedno s dvije sestre i majkom koje su se srećom izvukle bez posljedica. 

- Ann-Laure je navršila 31 godinu i bila je sjajna supruga i najdivnija majka našim sinovima, starima tri godine i tri mjeseca, rekao je shrvani žrtvim suprug Alexander Naessens.

Deseri ljudi ozliijeđeno je u napadu, devetero ih je zadržano u bolnici. četvero je u kritičnom stanju. Spominju se amputacije udova, ozljede glave, vrata, prsišta i leđa.

Među ozlijeđenima i šesti Argentinac koji je u New Yorku slavio godišnjicu mature. Njegov život nije u opasnosti i oporavlja se u Prezbiterijanskoj bolnici.

Osumnjičeni napadač identificiran je kao Sayfullo Saipov (29). Optužen je za nalet motornim vozilom na bicikliste, sudar sa školskim autobusom i fingiranje pucnjave iz vatrenog oružja.

Policajac ga je ranio u trbuh pa je operiran u lokalnoj bolnici.

Komentara 1

TA
taxiico
08:37 02.11.2017.

zašto ne napišete da je vozač ubera i da je prošao njihovu kontrolu? plaća li vas uber još da dezinformirate javnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije