Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Matković nezavisni kandiat za gradonačelnika Osijeka

10.04.2009.
u 12:48

Gordan Matković na lokalnim izborima izlazi kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Osijeka te nakon punih 18 godina napušta svoga šefa Antu Đapića!

- U životu čovjek treba donijeti neke odluke i vjerojatno treba birati dane kada će ih donijeti. Danas je 10. travnja i meni je 18 rođendan u HSP-u. Dakle punoljetan sam i konačno mogu samostalno donositi odluke, a odluka je da idem u utrku za gradonačelnika Osijeka kao nezavisni kandidat! Vjerujem da će građani o čovjeku koji se ovdje rodio, koji je grad branio, usuđujem se reći i gradio te koji oduvijek navija samo za jedan klub, a to je NK Osijek, svoj sud reći 17. svibnja. Nadam se u obliku pobjede - kazao je Matković iza kojega je stalo 60-ak članova HSP-a, ali i brojne udruge - od braniteljskih do ribičkih.

Matković, dodaje, se neće sam ispisati iz HSP-a, no očekuje da će automatizmom prestati biti članom te stranke. Na potezu je sad HDZ koji, neslužbeno doznajemo, više naginje podržavanju Matkovića nego li Đapića koji istupom svog najjačeg čovjeka gubi i posljednje utočište HSP-a u Hrvatskoj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije