Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko u sindikat dirne

Matijašević Zadranki kritičarki: Ajte u HDZ, provokatorice

\'dalmacija-09.07.2009.,split,Hrvatska-Ozren Matijasevic predsjednik husa intervju u hotelu konzul u splitu  Photo:Nino Strmotic/Vecernji list\'
Nino Strmotić/PIXSELL
16.06.2010.
u 17:22

Ozren Matijašević novinarima je rekao da su sindikati prikupili 72 posto potrebnih potpisa za raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu.

- Ajte u HDZ, provokatorice - poručio je na Narodnom trgu u Zadru predsjednik HUS-a Ozren Matijašević jednoj Zadranki koja je kritizirala njegov rad, odnosno rad sindikata i koja ga je navodno pitala o visini njegove plaće.

Ozren Matijašević novinarima je rekao da su sindikati prikupili 72 posto potrebnih potpisa za raspisivanje referenduma protiv izmjena Zakona o radu.

Naglasio je da se sindikati bore za sve radnike u Hrvatskoj borbom za opći kolektivni ugovor i protiv toga da poslodavci sami određuju pravila igre.

Najavio je nastavak pregovora s Vladom kad ona povuče predložene izmjene Zakona o radu.

Komentara 44

OB
-obrisani-
23:36 17.06.2010.

IDITE YUSIPOVIOĆU,borcu za pravdu,ni on nije potpisao referendum,i on je protiv,i on je vikao pravednost dok se nije dočepao brijuna,osiguranja,a ti stoko sitnog zuba glasaj

OB
-obrisani-
13:05 18.06.2010.

Sindikati državnih službi pristali su da im se u ovoj godini ne isplati božićnica te da se taj novac preusmjeri za pomoć nezaposlenima. Naime, iz Vlade je priopćeno da su premijerka Kosor i članovi Pregovaračkog odbora sindikata potpisali dodatak kolektivnom ugovoru i sporazum za državne službenike i namještenike

Avatar comparator
comparator
19:56 19.06.2010.

Tko nebi podržao sindikalnu borbu za prava radnika? Ma samo postoji još par pitanja koja vise u zraku.Zašto se u tu kampanju miješa SDP i takva bagra koja je imala šezdesetak godina mogučnost popraviti stanje u privredi ,a dovela je do bankrota cijeli socijalistički sustav?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije