Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždinska županija

Sin sjekirom izudarao oca po leđima i glavi

Sjekira - ilustracija
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
20.04.2018.
u 12:18

Život je ocu u posljednji tren spašen hitnom medicinskom intervencijom.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 38-godišnjaka osumnjičenog za pokušaj ubojstva.

U dvorištu obiteljske kuće u selu Paka 17. travnja oko 13.10 sati, nakon prepirke s 61-godišnjim ocem, sjekirom mu je zadao više udaraca po leđima i glavi, nanijevši mu po život opasne ozljede glave.

Život je ocu u posljednji tren spašen hitnom medicinskom intervencijom. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je 38-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 4

KO
kovačušić
13:27 20.04.2018.

Bravo Plenki ovaj otac iz varaždinske županije ti je do smrti zahvalan što si ratificirao IK. Da ne bi ratifikacije možda bi podlegao. Čini mi se samo da je nasilje u obitelji poraslo.

ZO
zokimo
13:07 20.04.2018.

Bože sačuvaj, mali biće cijepo drva a stari mu biće prigovarao kako to cijepa

NE
nemanatrag
13:59 20.04.2018.

Uz Lekadol svi bolovi su trenutni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije