Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedeno 13 osoba

Krvave glave: Masovna tučnjava u Šibeniku

Masovna tučnjava u Šibeniku
Foto: Screenshot
1/11
14.04.2018.
u 15:35

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su kako je do 14 sati privedeno 13 osoba, svi sa zadarskoj područja.

U fizičkom obračunu oko 13.15 sati u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku, u kojem je sudjelovalo nekoliko desetaka mladića,  ima i ozlijeđenih.

Danas popodne na Baldekinu GKK Šibenik igra košarkašku utakmicu protiv Zadra, a kako piše Šibenik.in, tridesetak zadarskih navijača napalo je šipkama, bokserima i kamenjima građane koji su bili na ulici, a suprotstavili su im se domaći navijači i u tom sukobu bilo je ozlijeđenih.

– Nitko od pacijenata nije u životnoj opasnosti. Trenutno traje obrada ukupno osam lakše ozlijeđenih i za sada mogu potvrditi da nitko nije životno ugrožen. Na odjel su prvo dovezena četvorica, a potom su stigla još četvorica i svima su potvrđene lakše tjelesne ozljede, kazala je Jakelić za Šibenski tjednik

Iz PU šibensko-kninske potvrdili su kako je do 14 sati privedeno 13 osoba, svi sa zadarskoj područja. Policija je privremeno zatvorila ulicu za promet dok se ne obavi očevid i pokupi razbacani inventar restorana i kamenje.

– Oko 13.15 sati došlo je tučnjave većeg broja osoba u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku. Nitko od sudionika tučnjave nije imao nikakva navijačka obilježja, a do sada su četiri osobe zatražile liječničku pomoć. Policija i dalje postupa u cilju otkrivanja svih sudionika sukoba i razloga ovog incidenta, kazala je Marica Kosor za Šibenski tjednik.

  
Masovna tučnjava u Šibeniku
1/15
Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
18:07 14.04.2018.

Kakvi glupi komentari. Vidite li vi što pišete? Nema jadnije osobe od one koja mrzi svoje. Ili da vi niste možda neki prikriveni jugići? Jebiga sad vam je ovo Hrvatska. Kakva je da je naša je. Srbija je negde tamo daleko.

HI
Hik
16:11 14.04.2018.

Opet mrzitelji Neovisne Hrvatske pisu. Hoce se reci kak nam je lose.

AO
ante.oreskovic75
17:06 14.04.2018.

Ma bravo mulci,previše vam novca ostavljati furešti i stranci!Zar nikoga u Dalmaciji nije stid pa da konačno riješe taj problem!Sigurno dobro poznaju svakoga koji tako pomaže turističkoj zajednici u pozivu turista u mirnu i lijepu Hrvatsku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije