Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Dalić:

'Sve u tom tekstu bezočna je laž. Tužit ću Todorića'

Martina Dalić
Duško Jaramaz/PIXSELL
29.09.2017.
u 11:59

Sve to što je izgovoreno u tom tekstu bezočna je laž. S Ivicom Todorićem, tvorcem tog teksta, razgovarat će dalje moji odvjetnici, najavila je Martina Dalić

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić najavila je tužbu protiv Ivice Todorića koji je u blogu napisao da je prijetila uhićenjima članovima uprave i obitelji Todorić. 

– Sve to što je izgovoreno u tom tekstu bezočna je laž. S Ivicom Todorićem, tvorcem tog teksta, razgovarat će dalje moji odvjetnici. Podnijet ću tužbu za klevetu, ugrožavanje ugleda i sve ono što će odvjetnici smatrati da treba – rekla je M. Dalić danas u Varaždinu.

Potvrdila je da revizija o poslovanju Agrokora nije završila do danas.

– U odnosu na kompleksnost i obujam posla, nekoliko dana ne predstavlja nikakav veći problem – dodala je. Na pitanje je li bilo pokušaja političkog utjecaja na revizore PwC-a, odgovorila je da nije.

– Nikad nisam srela revizore PwC-a koji tu reviziju obavljaju – istaknula je.

Komentara 34

TH
than
12:17 29.09.2017.

Uzbuna u kokosinjcu... Leti perje na sve strane...

DO
dopizdilomi
13:18 29.09.2017.

Standardno. Nitko se ne osjeća krivim, nitko ne odgovara, nitko osuđen, novac i tvornice nestale a krediti sve veći i veći. Predlažem izdati tjeralicu preko interpola za "nikoga". Možda ga pronađu, osude i vrate ukradeno.

MA
Machak
13:12 29.09.2017.

Kako se čerupaju...nitko tu nije čist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije