Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao žako

Maro se odazvao na ime i odletio dalje

Foto: Privatni album
1/3
28.05.2018.
u 18:48

Pobjegao je na Perjavici, drugi dan viđen je na obližnjem drvetu s kojeg je nastavio u visine. Ako imate bilo kakvu informaciju, nazovite 098/777-254

Ima već tri dana kako je žako Maro iskoristio trenutak nepažnje i odletio iz sigurnosti svog doma na Perjavici.

– Vrata su slučajno ostala odškrinuta i on je u sekundi izletio. Prije dva dana, drugi dan nakon što je odletio, vidjeli su ga visoko na drvetu. Odazvao se na svoje ime, ali je odletio dalje – priča nam Zagrepčanka J. P. i dodaje kako je za Maru najviše bio vezan njezin tata, čija je tuga neopisiva. Cijeli kraj je šumovit i boje se da ga je dohvatila neka veća ptica. Nadaju se ipak da je uspio sletiti i da ga je netko ipak sklonio.

Ako imate bilo kakva saznanja, nazovite na 098/777-254 na kojem već jako zabrinuto čekaju vijesti o njihovu ljubimcu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

JP
JP
12:57 29.05.2018.

Maro je pronađen! Hvala, hvala, hvala predivnim ljudima koji su vidjeli ovaj članak i javili!

BL
bluesbob
11:22 29.05.2018.

Ubit će ga vrane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije