Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROVJERAVAJU MAILOVE

Markić potvrdio: Državni vrh je zatražio SOA-u da razjasni ovu situaciju

Daniel Markić
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
11.05.2018.
u 14:20

Markić je potvrdio kako je SOA uključena u provjeravanje e-mailova potpredsjednice Vlade Martine Dalić te da je državni vrh zatražio razjašnjavanje situacije.

Daniel Markić, ravnatelj SOA-e, komentirao je situaciju oko ministrice gospodarstva Martine Dalić i načina na koji je nastajao lex Agrokor, prenosi N1.

Markić je potvrdio kako je SOA uključena u provjeravanje e-mailova potpredsjednice Vlade Martine Dalić te da je državni vrh zatražio razjašnjavanje situacije. 

– Radimo na tome. Konačno izvješće dobit će državni vrh i vjerojatno Saborski odbor za nacionalnu sigurnost, oni će vas obavijestiti – kaže Markić.

Na novinarsko pitanje kako je moguće da su ti e-mailovi promaknuli SOA-i budući da su prošle godine provjeravali e-mailove ministrice Dalić, ravnatelj SOA-e je odgovorio: "Tada smo se jasno očitovali. Znali smo što je naša zadaća i to smo izvršili. Sada je malo drukčija zadaća, to ćemo također izvršiti pa ćemo vas obavijestiti."

 

 

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar PLENKI
PLENKI
14:39 11.05.2018.

Sad će SOA inkriminirat svoje šefove? Svako ko u to vjeruje nek si okeco skopa jer je ionak slijep! USKOK,DORH,ustavni sud,su su pod kontrolom HDZ zloč.org!

Avatar anlaser
anlaser
14:46 11.05.2018.

Zabole njih za sadržaj ,traže gdje je procurilo ! Vrana vrani ne kopa oči!

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
14:55 11.05.2018.

Toliko je zla već učinjeno državi,pa i poštenim pojedincima na svim polugama vlasti, tako da i sam odlazak Martine Dalić više ne bi bio dovoljan. Članovi HDZ - a bi se trebali upitati, koja to energija tjera Plenkovića na samoubilačku politiku. Imao je dovoljno vremena da iz svega ovoga izađe neokrznut, ovako je nanio nesagledive posljedice, kako sebi, tako i stranci. Netko mora reći DOSTA, kako cijela Hrvatska ne bi bila talac nekolicine ljudi i njihovih lobija. Plenković je doveo do takve situacije da se Dalićku može srušiti, jedino preko njega, ako i on mora otići.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije