Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Plenkovićeva struja'

Mario Kapulica novi predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman"

Mario Kapulica, HDZ
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
28.01.2017.
u 17:40

"Ne vidim razilaženja, a što se tiče nekih personalnih bliskosti, u to ne trebamo ulaziti, jer to nije bitno za veliku stranku kao što je HDZ", rekao je Kapulica

Mario Kapulica novi je predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman" koji je na izbornoj skupštini održanoj u subotu izabran većinom glasova i na toj dužnosti zamijenio Milana Kovača te najavio da će se više uključiti u unutarstranački život i kreiranje HDZ-ove politike.

"Vraćam se u HDZ-ovo predsjedništvo u kojem sa  bio u vrijeme prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Predsjednik stranke Andrej Plenković i ja već duže vrijeme surađujemo i nadam se da ću dati svoj doprinos funkcioniranju predsjedništva i radu stranke općenito", izjavio je Kapulica novinarima nakon skupštine.

Rekao je da je trenutno savjetnik predsjednika HDZ-a i da koristi stečeno iskustvo kako bi pomogao u ustroju, učinkovitosti i podizanje spremnosti za izazove koji su pred strankom.

Na novinarski upit je li u Zajednici pobijedila 'Plenkovićeva struja', Kapulica je odgovorio kako ne primjećuje struje u stranci koje bi bile protivne pobjedničkoj ekipi u HDZ-u i Andreju Plenkoviću koji je dobio parlamentarne izbore, formirao Vladu i uspješno vodi HDZ.

"Ne vidim razilaženja, a što se tiče nekih personalnih bliskosti, u to ne trebamo ulaziti, jer to nije bitno za veliku stranku kao što je HDZ", rekao je Kapulica. 

Na sjednici su izabrani i predstavnici Zajednice u Središnjem odboru HDZ-a, članovi Predsjedništva, Nacionalnog odbora  i Nadzornog odbora Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Dr. Franjo Tuđman". 

Komentara 1

TO
Torcidas
17:57 28.01.2017.

Nekad predsjednik mladeži danas predsjednik utemeljitelja, kako vrijeme brzo prolazi... ČESTITAM!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije