Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HSU

Marinko Lukenda obećao da će i dalje zastupati interese umirovljenika

22.11.2013.
u 14:43

Izabrana su i dva potpredsjednika, Tomo Đaković i Milan Macura te pet članova Nadzornog odbora

Na redovitoj Izbornoj skupštini Hrvatske stranke umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije kojoj su nazočili brojni gosti na čelu sa predsjednikom HSU-a i Saborskim zastupnikom Silvanom Hreljom, za novog predsjednika Županijske organizacije HSU-a jednoglasno je izabran Marinko Lukenda.

Izabrana su i dva potpredsjednika, Tomo Đaković i Milan Macura te pet članova Nadzornog odbora. Novoizabrani predsjednik Marinko Lukenda se zahvalilo na ukazanom povjerenju te obećao kako će "kroz daljnji kvalitetni rad nastaviti zastupati interese umirovljenika koji su općenito zapostavljeni u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije