Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Manolić je hrvatska verzija Broja 1

Koje dokaze Manolić ima za tvrdnju da je Karamarko bio agent Udbe? Ima sebe kao svjedoka. Svjedoka koji je 25 godina o tomu 
šutio kao zaliven

Komentari 318

DU
Deleted user
11:39 06.06.2015.

manolić je bjelovarski kraj u poraću drugog svjetskog rata zavio u crno ,,, hrvatska ako želi sama sebi dobro "manoliće" mora lustrirati i držati u tamnicama

VL
LI
liskovaca
11:49 06.06.2015.

da smo normalna zemlja, ovaj bi do sada odgulio 25 godina!

VL
ZE
zemljamoja
12:50 06.06.2015.

UDBIN stroj Manolić Mesić ostaje bez goriva a dolaskom Karamarka na vlast voljom Hrvata krepat ce zauvjek taj pakleni stroj.

VL
Avatar Feniks
Feniks
12:38 06.06.2015.

Nakon istrage o zločinima u Bjelovaru - Manolića, koji je 1945. godine bio načelnik okružne Ozne Bjelovar, policija tereti za zločine nad 120 zarobljenika koje su partizani počinili u šumi Lug. Tamo su ih mučili tako da su im rezali uši, noseve i prste nakon čega su ih ubili. U dokazima stoji i da je Manolić osobno streljao civile. Teretilo se i Boljkovca i Radu Bulata. Zadnja dvojica su umrli, a živi među njima Manolić pokušava sebe braniti napadom na Karamarka. Nije lako umrijeti kao dokazani zločinac.

VL
DU
Deleted user
12:42 06.06.2015.

Sav sapun u hrvatskim trgovinama ne bi bio dovoljan da Manolić opere svu hrvatsku krv sa svojih prokletih komunističkih ruku!

VL
ŽU
žuti
11:47 06.06.2015.

Crvena aždaja opet pred parlamentarne izbore izvlači političke mrtvace u cilju sprečavanja potpunog poraza, koji im se smiješi! Gospodin Manolić je doživotni počasni član crvenog orkestra i stoga mu je dužnost sudjelovati u svakom Balu vampira, a njegova knjiga ćee zasigurno imati "počasno" mjesto u svim knjižarama, kao i zadnji uradak tateka i sineka Goldsteina o dragom drugu Titu, koji nije bio diktator nego autarh (komunistički?!?). Narode navali na čitanje, jer posla i tako nema, pa nema!

VL
Avatar misslea
misslea
12:24 06.06.2015.

Sve ovo izgleda kao neka loša predstava pred izbore..jako loša..

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
11:55 06.06.2015.

Kad bi rH bila pravna drzava,onda bi ovaj mucitelj blazenog kardinala Alojzija Stepinca odavno truno u tamnici,a komunisti ne sude svojim ubojicama.Ova nistarija je organizirala ubojstva Mire baresica,Ludviga Pavlovica Lutka,Ante Paradzika i Blaza Kraljevica Ere jer se,zajedno s Tudjmanom bojao da bi nasljednici zlocinackih,partizanskih rutara mogli izgubiti svoje privilegije.Zalosno je da ce i ovaj ubojica,kao i plejada mnogobrojnih,otici s ovoga svijeta bez zasluzene kazne.Razni manolici,boljkovci,mesici,fumici i ini sljedbenici zlocinackog marsala su u RH zasticeni bolje od lickih "medjeda"!:)

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:09 06.06.2015.

Pa kaj i ak je Karamarko bivši udbaš, jel to ovog sa slike oslobađa bilo čeg? Hajd novinaru provjeri ima li Manolić djece i unuka, gdje su, kaj delaju, na kojim su funkcijama, kaj imaju od imovine....pa objavi ak smiješ !?

VL
Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
12:33 06.06.2015.

Svašta se radi protiv Tomislava Karamarka, ali ništa ga neće spriječiti da pobijedi na izborima.

VL
FA
Fake
11:59 06.06.2015.

''Ovo'' sa slike treba postaviti u polje da plaši ptice.Nadajmo da će se netko za njegova života potaknuti pitanja o njemu kao i o onome šta je radio i kolike je zavio u crno.

VL
ZE
zemljamoja
12:27 06.06.2015.

Karamarko je spriječio ostanak dvojca u Hrvatskoj odnosno omogućio je izručenje Njemačkoj i tako počeo Udbu zauvjek uništiti. Dolaskom na vlast najmoćnija Udbina osovina Manolić Medic nestati ce.

VL
GA
gamelaw243
12:50 06.06.2015.

Jedan od naj odgovornijih za ovo stanje u kojem se Hrvatska sad nalazi! Šteta što tu svoju energiju nije upotrijebio za dobrobit cijele Hrvatske, nego samo za uski krug istomišljenika!

VL
MU
Mućanin
11:38 06.06.2015.

Crkni smrade jadni!

VL
GR
grabice
15:13 06.06.2015.

Kako se lijepo gospodin Manolić sijeća svih detalja.A još kad bi nam napisao knjigu i imenovao ubojice npr iz teznog i cijele Hrvatske.Njegovo sjećanje je jako dobro pa bi gospodin mogao znati i imena i prezimena poratnih ubojica .tad bi bio gospodin.A ovako još uvijek drug.

VL
DU
Deleted user
18:28 06.06.2015.

manolić bi svaka moderna nacija stavila da trune u zatvoru ,, u hrvatskoj mora pasti zadnji bastion boljševizma u europi

VL
MA
Malenkost
13:25 06.06.2015.

Jos jedan prilog potrebi Lustracije. Zastrasivo je koliko je HR nerasciscena, kriminalna, koruptna, siromasna, prevarena, namjescena, podmicena, pokradena, ... . I Kolinda se cudi da mladi i skolovani napustaju tu HR? Profesori koji prodavase ispite samo "uvjetno" kaznjeni- a ni rijeci od Dekana ili HAZUa. Sanader, Vidosevic, Bandic ... nisu figure iz stripa- nego HR stvarnost! HR nema bitne neukaljane Elite ili Inteligencije. Velika vecina su produkti SFRJ i SKJ- dosli na pozicije s ovih veza i linija. Staga svim mladima jos jednom- nema poboljsanja na Balkanu. Napustaj ga cim prije. Pogled baci na okolis HR. BiH, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Bugarska, Rumunjska te Madarska- ista povijest nakon 1945, ista klika komunisticka koja se je do sljedecih generacija prosljedivala na bitne polozaje tih "Tvorevina" komunizma. Nijhova infiltracija je jos itekako svugdje prisutna. U ili medu njih se prodrijeti ne moze. Zbog tog i dalje Vlada gore vec opisani nered. HR je izgubljena. Tko to nije shvatio- sam je nesposoban. Kolinda i Karamarko su smijesni i nemocni. Hyperaktiviteti Kolinde su Indikator njene Insuficijencije. Primjer: "Eksperti" koji ce razmotriti s Predsjednicom stanje i analizirati zasto je nezaposlenost medu "Maldima" i zasto napustaju HR i sto tu uciniti, trebaju podvuci"Aktivnost" ali se stim i pokazuje slabost sam nje, jer nije potrebno stalno se smijuckati u Fotoobjektive, nego i po Situaciji i verbalno duboko ugristi samohvalne politicare sadasnje Vlade - Kukurikavaca. Stanje nacije bi ustvari zahtijevalo jedno odricito obracanje naciji i odgovornim Politicarima prije i sada te ostro osuditi mito i korupciju- narocito u najinteligentnijim krugovima- Universitetima i sudovima. Sladunjave pricice i smijuckanje ne pomazu nikom. Sve dakle balkanski posli i Jad.

VL
KR
krmnazabrana
12:42 06.06.2015.

Manoli je podravski cigan i bitanga, kojoj je dobro došao II svj. rat, te je iskoristio sve svoje zločinačke vrline. Ne mogu vjerovati, da nam taj čovjek još uvijek hoda i laprda. Zapravo otvoreno priznaje kakve je zločine radio. Kakva smo mi to država. Sa druge strane u zatvoru je Veljko Marić i Sabo, kao i mnogi drugi. Ne kažem nevini, ali anđeli naspram jednog Manolića o njegovih lakrdijaša.

VL
IM
ivica.mandic
18:29 06.06.2015.

Mali sitni bijednik koji skuplja snage da ne crkne kao pas.

VL
MA
markopetric500
15:37 06.06.2015.

uprlo i gerijjatriju koju ni Bog nece he he cicaudboje vjerojatno zna i to da su milaneze i stazoje bili hrvatski komandosi duboko u neprijateljskom okruzenju i cuda cinili ali ceka pravo vrijeme da obznani puku drz se lule ii posjeti ispovjedaonicu nikada nije kasno

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.