Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA SVOJE PRATITELJE

Marijana Puljak odgovorila na uvredu na Facebooku: 'Bar smo se tri puta seksali'

Split: Marijana i Ivica Puljak glasali u drugom krugu lokalnih izbora
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
31.03.2022.
u 10:55

Mnogi su u nastavku komentirali kako se čude što Marijana Puljak uopće ima volje odgovarati na takve navode, no jedna je korisnica njezin komentar nazvala degutantnim

Nakon što su se jučer pojavile informacije da će splitski gradonačelnik Ivica Puljak podnijeti ostavku te kako će uslijediti novi izbori, njegova supruga Marijana Puljak na svom je Facebook profilu objavila pjesmu "Ništa kontra Splita". 

Dok su brojni korisnici Facebooka u komentarima pružili podršku i poželjeli sreću bračnom paru Puljak, bilo je i onih s negativnim i bezobraznim izjavama. 

- J*** vas Puljak i vi njega - napisao je tako jedan korisnik, a Marijana Puljak odlučila mu je odgovoriti. 

- Vi to meni? Troje djece smo napravili, bar smo se tri puta seksali - našalila se i dobila puno pozitivnih reakcija svojih pratitelja. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Mnogi su u nastavku komentirali kako se čude što Marijana Puljak uopće ima volje odgovarati na takve navode, no jedna je korisnica njezin komentar nazvala degutantnim.

- Izuzetno nam je čast doznati o seksualnom životu saborske zastupnice. I svaka čast, tri puta i točno u sridu. Usput, mi je plaćamo i nije baš da nas zanima koliko puta je ili nije. Malo ipak degutantno za nekog tko kroji našu sudbinu u Saboru, a u Splitu biti će kako odluče građani Splita - navela je korisnici te, također, dobila odgovor. 

- Poštovana gospođo, nisam ja otkrivala temu svog seksualnog života nego nepoznati gospodin koji je mislio prizemno vrijeđati. A ako sam i Vama otkrila da sam do sad najmanje tri puta općila s vlastitim suprugom, pored troje žive i zdrave djece, onda možda niste bili redovni na satu biologije u osnovnoj školi - poručila je Puljak.

 

Komentara 5

RE
reborn
12:06 31.03.2022.

Kada već ulaze u detalje svojih roditeljskih odnosa, vrijedi napomenuti da činjenica što je ona tri puta postala majka ne implicira ništa o tome tko je otac ni kakvim postupkom (eventualno umjetne) oplodnje su djeca začeta. Ona kao "pametno" bi ipak toga trebala biti svjesna.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:33 31.03.2022.

Bob Rock se se..ao triput u životu ? Pretjerano.

JZ
Joža-Zg
13:03 31.03.2022.

Inače se seksaju pametno i normalno, ali tri puta su izveli znastveni pokus spajnjem muške i ženske spolne stanice i utvrdili da je moguče stvoriti život zaćešćem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije