Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE IĆI LAKO
Povratak na članak

Marica Vidaković poderala Ramljakovu nagodbu!

“Evo što dobavljači misle o nacrtu nagodbe”, rekla je Vidaković i poderala nacrt koji je držala u rukama.

Komentari 129

AR
aristip
16:34 21.12.2017.

Lova američkom strvinarskom fondu a dobavljačima otpis.

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:51 21.12.2017.

ide ovaj ramljakov igrokaz polako svojem kraju, sad već malo i ubrzava. neće moći proći priča u kojoj lešinarski fond, koji je zadnji ušao i sve pretekao i usput zaradio stotine milijuna bez ikakvog rizika, tu zaraditi baš tako kako si je zamislio, a niti bude ramljak menadžer godine! jel nekome sinulo da dobavljači ovise o bankama, i ako su one, na čelu sa sberbankom, gurnute u drugi plan, a jedine mogu agrokor spasiti, stisnule dobavljače, da je ramljakov mandat pri kraju? nema tu više puno vremena, nema tu pitanje jesi rus, nijemac ili mađar, novac nema nacionalnost. a dug se mora vratiti. priča u kojoj su banke najveći gubitnici, i da nemaju nikakvog utjecaja na proces u poduzeću, da neki dobavljači budu isplaćeni u 100% iznosu, neki 70, neki 30, a banke ništa, to neće proći.

VL
RZ
Rocky.Zg
15:27 21.12.2017.

Mislila je da ce dobavljači dobiti ravnopravno, kao po hrvatskom zakonu o stečaju? Povjerenik se najprije dogovorio sa američkim lešinarima, pa je pisao Lex Agrokor, pa je postao povjerenik, pa napravio ugovor kojim ti isti američki lešinari zarađuju skoro 300 milijuna eura preko noći, a uz sve to povjerenika nitko ne može niti smijeniti niti tužiti po hrvatskim zakonima. Savjetnicima je namjestio zaradu od 70 milijuna eura. I sebi ogromnu proviziju za sve to, naravno. Lešinare domaće i strane zanima samo zarada, a ne neki tamo dobavljači.

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:53 21.12.2017.

Ma vidi ti drsksti, odbija biti pokradena. Morali su mene angazirati za kradju od sirotinje kako bi davao bogatim, Ramljak je prema meni obican amater iako se trudi napuniti dzepove strvinarima, ali ja imam dugogodisnje iskustvo u pljackanju sirotinje u drzavi iz Alan Forda.

VL
DU
Deleted user
15:12 21.12.2017.

Logično da je poderala. Ramljak traži da se Agrokoru oproste dugovi od više milijardi €. Ne znam tko bi normalan to prihvatio. Dobavljači bi trebali bit solidarni, i svi skupa tužit državu (obvezala se Lex agrokorom za sve dugove) europskom sudu.

VL
Avatar anlaser
anlaser
15:07 21.12.2017.

Zašto bi itko normalan pristao na legalizaciju ove pljačke ?Dok su se Ramljak i kompanija uzeli 69 milijuna eura dobavljači i ostali vjerovnici neka propadnu sa 70% otpisa duga.

VL
DU
Deleted user
14:57 21.12.2017.

U Konzumu odavno ne kupujemo; cijene su bezobrazno visoke, velikim dijelom ne istaknute, sniženja tek kada nešto istruli napola, K plus proizvodi puni šećera, bojila i masti, Prebezobrazno, a k tomu puniti džepove Todorića i familije - ne pada mii napamet. Ovo što Ramljak radi je varanje i daljnja pljačka dobavljača. Sramota.

VL
TR
trpimirprvi
14:39 21.12.2017.

Pa naravno. Cijeli ovaj cirkus lex agrokor je smisljen da se odere dobavljace i male dionicare, a da lešinarski fondovi zarade extra profite. Prvo su smanjili vrijednost Agrokora na cc 41mlr kuna a potrazivanja prikazali cca 57mlr kuna i jos zele izbrisat male dionicare a od dobavljaca traze i do 77% otpisa. Ma ovo je obicna pljacka. Bolje da se islo redovnim putem u stecaj, a koji isto moze zavrsiti nagodbom. Ovako sve vode nekakvi lešinarski fondovi i ovaj izvraitelj Ramljak.

VL
HD
HDZSDP
14:57 21.12.2017.

Bravo Marica.

VL
Avatar reference
reference
16:31 21.12.2017.

Pa normalno, ramljak je po nalogu americke ambasadorice namjestio americkim lopovima da opljackaju Agrokor.Država je reagirala u slucaju Agrokora na mig íz Washingtona.

VL
DU
Deleted user
14:37 21.12.2017.

Propade ramljakov plan za uništavanjem malih dobavljača.

VL
SA
Saskakempa
17:02 21.12.2017.

A ja mislio da su ramljak i lex agrokor cudo koje spasava i nemoguce. Neko mora ovo platiti a sad znamo da ce to biti dionicari i dobavljaci a smutljivci poput raznih fondova koji su davali kredite uz dogovor iza zatvorenih vrata ce profitirati. Cijela ova prica je i tako za naivce. Bilo bi interesatno vidjeti neke off shore racune uskoro kad fondovi krenu nagradjivati.

VL
TH
than
15:00 21.12.2017.

A sto je ona mislila ? Da ce se izvuci uz malene gubitke pokraj enormnog Agrokorova duga ? Nije prvi puta da se nesto drzi na ledu samo da ne pukne dok su odredjeni na vlasti. Uostalom, lako je njoj. Nije ona mali dobavljac. Zapravo ona je samo predstavnik i stogod se dogodilo nece to ona osjetiti na svojim ledjima.

VL
ZO
zockson
14:43 21.12.2017.

Hahhahaa. Marica Vidaković? Koja sebe prezentira u lijepom svjetlu? Mislim da bi nadležne institucije imale drugi Agrokor da malo detaljnije pročešljaju poslovanje Kraša od privatizacije naovamo. Sada nam je Marica u usporedbi s Agrokorom pozitivna? I cijela uprava Kraša? To je predstava za neobrazovani dio puka?

VL
GE
genex
14:55 21.12.2017.

draga marica, derala ti ili ne derala, penez nema.tak sam i ja deral nagodbu kad su me oderali u nekoj predstečajnoj.još se nisam oporavil.probao na sudu kod našeg krivosuđa,opet ništa, kažu nisam uspio dokazati da su me namjerno zavaljali.sve poštenjačine.inače,kad sam upal u ta sranja, moral sam staviti stan pod hipoteku za kredu da platim obveze prema državi.sad,šutim i ližem rane.

VL
DU
Deleted user
19:33 21.12.2017.

Samo brišite komentare... Kad propadne Hrvatska propast će i Vaše plačenićke novine

VL
ZA
zagabria1
17:46 21.12.2017.

Sada treba pitati sudstvo zašto su onu baku izbacivali iz trošne kućice jer nije mogla platiti režije, a ovdje namještaju da se izbrišu milijarde pokradene love. Fujjj.. tko je uopće rušio Jugslaviju gora od ovoga nije bila

VL
DU
Deleted user
17:39 21.12.2017.

Hahaha, ajde bar će HRT uštediti jer ne mora više kupovati licence za sapunice. Prva ozbiljna domaća sapunica u produkciji SABORA, to se ne propušta. Jedino što ima previše nastavaka, a i mislim da nema sretan završetak, ako uopće ima završetak..

VL
SA
Saskakempa
17:02 21.12.2017.

A ja mislio da su ramljak i lex agrokor cudo koje spasava i nemoguce. Neko mora ovo platiti a sad znamo da ce to biti dionicari i dobavljaci a smutljivci poput raznih fondova koji su davali kredite uz dogovor iza zatvorenih vrata ce profitirati. Cijela ova prica je i tako za naivce. Bilo bi interesatno vidjeti neke off shore racune uskoro kad fondovi krenu nagradjivati.

VL
DU
Deleted user
15:11 21.12.2017.

Gđa Mara je davala robu Agrokoru na "đemdo", šta sad hoće, pa nije joj Ramljak kriv ili joj ga meću vlasnici Kraša. Poslije j....a nema kajanja.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.