Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR FINANCIJA

Marić o ponovnom pokretanju postupka za sukob interesa: 'Već dugo se nisu bavili sa mnom'

Zdravko Marić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.11.2019.
u 11:19

Povjerenstvo za sprječavanje o sukobu interesa ima na dnevnom redu donošenje odluke o mogućem pokretanju postupka protiv ministra financija Zdravka Marića za kojeg je već odlučeno da je povrijedio načela obnašanja javne dužnosti u slučaju Agrokor, ali je tu odluku Upravni sud poništio zbog procesnih razloga.

Ministar financija Zdravko Marić prokomentirao je moguće donošenje odluke o ponovnom pokretanju postupka za sukob interesa u Agrokoru na marginama konferencije HBOR-a o izvozu.

- Već dugo se  nisu bavili sa mnom. Kako će biti vidjet ćemo. U svom radu sam vodio računa da sačuvam osobno dostojanstvo i radim u javnom interesu, rekao je Marić. 

Podsjećamo, Povjerenstvo za sprječavanje o sukobu interesa ima na dnevnom redu donošenje odluke o mogućem pokretanju postupka protiv ministra financija Zdravka Marića za kojeg je već odlučeno da je povrijedio načela obnašanja javne dužnosti u slučaju Agrokor, ali je tu odluku Upravni sud poništio zbog procesnih razloga.

Komentara 23

IP
iphone8
11:28 15.11.2019.

I šta će biti kada se utvrdi i da je bio u sukobu interesa? Činjenica je da je čovjek spasio naše gospodarstvo i na tome mu imamo biti neizmjerno zahvalni!

DD
duda.dudica
11:26 15.11.2019.

Ovo Povjerenstvo stvarno nema nikakvog srama. Odluka im je već jednom poništena, a oni i dalje glavom kroz zid...

ŽM
željo_moja
11:34 15.11.2019.

Oporba stvarno nema pametnijeg posla nego prijavljivanje nasih ministara. Bas me zanima tko im je sljedeci na repertoaru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije