Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Mariborski vozač ispao iz smrskane kabine bez ogrebotine

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši
1/4
20.06.2012.
u 17:51

Prilikom udara u putni jarak daske s prikolice proklizale su i potpuno uništile kabinu u kojoj se nalazio vozač

Slatina - Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se danas oko 14 sati na novoizgrađenoj cestovnoj obilaznici kod Sladojevaca. Upravljajući kamionom slovenskih registarskih oznaka, vozač Joža Pečovnik (57) iz Maribora izguio je nadzor nad vozilom kada mu je u jednom trenutku pukla prednja guma. Vozilo s više od 20 tona dasaka prešlo je na lijevu stranu kolnika te se zabuilo u lijevi putni jarak pri čemu su daske s prikolice proklizale i potpuno uništile kabinu u kojoj se nalazio vozač. - Pokušao sam zadržati kamion na cesti, ali nije išlo. Ni sam ne znam kako sam ispao iz kabine u putni jarak, a daske i kamion završili su u polju žita, kaže vozač Pečovnik. Liječnici slatinske Službe hitne pomoći potvrdili su da je Pečovnik u teškoj prometnoj nesreći prošao gotovo bez ogrebotina. 

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:10 21.06.2012.

Joža svaka ti čast, ima Boga.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:16 21.06.2012.

. ..Made in pljačkica SLLovenskih carinika našeg hrvatića iz Švice. ..Mig-21. ..

GR
gromCH
16:21 21.06.2012.

bogu hvala da nema unesrecenih.........................teret se neveze koncem...................postoje specijalna uzad.....................zajedno smo jaci......................prijavite svako neispravno natovareno vozilo itd.........................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije