Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar poduzetništva

Maras: Uvjeren sam da se u Hrvatskoj toči kvalitetno gorivo

maras
Goran Stanzl/PIXSELL
20.12.2014.
u 14:24

Važno je reći da pitanje kvalitete goriva nije upitna

Ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa novinari su pitali kako komentira sukob Ivana Čermaka, jednog od većih poduzetnika u zemlji s ministrom gospodarstva Ivanom Vrdoljakom i postoje li pozadinski razlozi.

- Ne bih se upuštao u procjene postoje li neki pozadinski razlozi. Državne insinuacije rade svoj posao, a vidjet ćemo kako će se to sve skupa rasplesti. Ne bih dalje raspravljao oko toga. Važno je reći da pitanje kvalitete goriva nije upitna. Uvjeren sam da se u Hrvatskoj toči kvalitetno gorivo. Za eventualne pozadinske razloge tog sukoba morate pitati gospodina Čermaka. Ako ima neke informacije, neka ih javno argumentira, kazao je Maras.

>> Čermak napao ministra: Vrdoljak glumi hrvatskog Eliota Nessa

Komentara 5

DU
Deleted user
23:40 20.12.2014.

Čermak je u odnosu na ove drugove, gospodin.

TV
tvrdapixa
14:42 20.12.2014.

Tu više neznaš 'ko nas više h...be. Jedan ministar tvrdi da ima lošeg goriva, ovaj drugi ministar pak je uvjeren da je gorivo u RH ok!?

Avatar kozmoastronaut
kozmoastronaut
19:44 20.12.2014.

Evo Maras pokušava izgladiti stvar, ipak čermak nije bilo tko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije