Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pomagao HDZ-u da dođe na vlast'

Maras najavio odlazak iz SDP-a ako se u stranku vrati Linić

Maras Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
13.01.2016.
u 12:37

Kada bi SDP vratio u članstvo Linića, koji je svjesno pomogao HDZ-u da dođe na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno, više ne bismo bili dio tog društva, poručio je Maras

Potpredsjednik SDP-a Gordan Maras na Facebooku je poručio da bi otišao iz SDP-a kada bi se u njega vratio Slavko Linić

"Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke zadnjih godinu i pol te svjesno pomogao HDZ-u da dođe na vlast, mnogi članovi pa i ja osobno, više ne bismo bili dio tog društva", napisao je Maras na najave da bi se, ako Zlatko Komadina postane predsjednikom SDP-a, bivši ministar financija mogao vratiti u stranku iz koje je izbačen tijesnom većinom Glavnog odbora SDP-a. 

"Srećom, siguran sam da se to neće dogoditi", zaključuje svoj status Maras. 

 

Znam da je to nemoguće, ali kada bi SDP vratio u članstvo Slavka Linića, koji je radio protiv svih esdepeovaca i stranke...

Posted by Gordan Maras on 13. siječnja 2016

>>U SDP bi se opet vratili i Linić i Kolarić

>>'Na stolu je jedna kandidatura, ona Zlatka Komadine, čovjeka velike duše i srdačnosti'

Komentara 81

DU
Deleted user
12:46 13.01.2016.

Da mi je vidjeti onoga tko će tebi dati posao van politike???

BU
budagigo
12:46 13.01.2016.

Ajde ne trabunjaj.ti bi otišao iz saveza komunista hrvatske-sdp?samo kada bi te izbacili.pa ti neznaš ništa raditi,prehranjuješ se i preživljavaš zahvaljujuči savezu komunista hrvatske-sdp koji te je instalirao kao partijskoga poslušnika na državnu sisu odnosno na grbaču vrijednih i radišnih hrvata.ljena trutina poput večine partijskih drugova.

DE
dernek
12:43 13.01.2016.

Nadam se da ce pravosudje raditi svoj posao pa ti i tako neces biti dio toga drustva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije