Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je Todorić?

Maras: Ako Todorić ne može doći, neka svjedoči preko Skypea

Gordan Maras
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
15.10.2017.
u 10:49

Špekulira se i kako je Todorić napustio Hrvatsku, pa se o svemu tome oglasio na svom Facebook profilu i Gordan Maras, jedan od članova Povjerenstva.

Predsjednik saborskog istražnog Povjerenstva za Agrokor Orsat Miljenić najavio je nakon prve neformalne sjednice Povjerenstva da će kao prvi svjedok biti pozvan bivši predsjednik Uprave Ivica Todorić. 

"Koristim priliku da ga i javno pozovem na svjedočenje, a bit će mu poslan i poziv na kućnu adresu. Pozivam ga da se spremi, iz odluke je jasno na koje okolnosti treba svjedočiti i ovdje ga očekujemo 3. studenog", rekao je Miljenić i otkrio kako će sjednice Povjerenstva biti javne.

Špekulira se i kako je Todorić napustio Hrvatsku, pa se o svemu tome oglasio na svom Facebook profilu i Gordan Maras, jedan od članova Povjerenstva.

Gordan Maras
1/12

Komentara 19

PR
prajdali100
12:12 15.10.2017.

Za Partiju je od krucijalnog značaja da Maras šuti.Čim zine to je za antologiju gluposti.

Avatar krcedolac
krcedolac
12:17 15.10.2017.

Možete Todoriću pod rep puhnuti....

DH
dalibor.hren
12:56 15.10.2017.

Nikakav Skype, treba ga privesti i neka pjeva! Kad propjeva bit ćemo iznenađeni koliko bivših i sadašnjih političara ima prste u pekmezu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije