Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljen kamerom

Manijak šakama i nogama u lice i tijelo izudarao dvije djevojke

Nasilje
Foto: Facebook/Ljiljana Raičević
06.11.2018.
u 14:40

Muškarac je u noći na subotu u jednom lokalu u Podgorici napao dvije djevojke.

Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak navečer. Donijele su ovu snimku, na kojoj se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Ozljede su vidljive, a priča strašna, stoji uz videozapis koji je Ljiljana Raičević objavila na svom Facebook profilu.

Raičević je predsjednica Sigurne ženske kuće, a tvrdi kako su napadači identificirani, ali još nisu uhićeni.

- Zbog toga su veoma zabrinute. Mi također. Zato smo im i zamračile lica da ne bi imale daljnjih neugodnosti u društvu. Svaki neprimjereni komentar ću brisati. Nadamo se da će policija profesionalno odraditi posao - dodala je Raičević.

Na snimci kamere vidi se agresivni muškarac koji ulazi u lokal i "životinjski" udara djevojku šakom u lice. Drugu je djevojku udario nogom u tijelo i rukom u lice. Napadača su svladali ostali muškarci u lokalu te ga iznijeli van. 

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnteKino
16:05 06.11.2018.

Jadno crnogorska posla . Bolje dvi zene nego jednog muskog od kog bi dobio batine....

Avatar TheJack
TheJack
15:32 06.11.2018.

Sretne ti rane junace.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:40 06.11.2018.

ovaj jado bi mogao dobiti zatvora kao nedavno ona "čestita" majka koje je muža pred njegovom djecom izbola na smrt,ispiranje mozgova ovcama je opasna stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije