Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u Oklahomi

Maloljetnica izbola mlađeg brata: Bila je dobro odgojeno dijete

Tulsapolice/Twitter
29.05.2023.
u 17:44

Tijekom privođenja djevojka  u niti jednom trenutku nije objasnila zašto je počinila ubojstvo. Iskazala je žaljenje i bila je svjesna da može otići u zatvor zbog djela kojeg je počinila.

Fatalni incident dogodio se 5. siječnja, malo prije ponoći, u stanu u četvrti St. Thomas Square u središtu Tulse kada je 12-godišnja djevojčica iz Oklahome nasmrt izbola svoj 9-godišnjeg brata. "Policajci su saznali da je jedan od roditelja spavao na katu kada ga je 12-godišnja kći probudila i rekla da je izbola svog 9-godišnjeg brata", napisala je policija 6. siječnja.

Tijekom privođenja djevojka  u niti jednom trenutku nije objasnila zašto je počinila ubojstvo. Iskazala je žaljenje i bila je svjesna da može otići u zatvor zbog djela kojeg je počinila. Tijekom vožnje u policijskom automobilu, više puta je ponovila kako si je uništila život i budućnost. Njena majka je navela je kako joj nije jasno zašto je njena kćer gajila toliko bijesa prema bratu jer nikada nije pokazivala agresiju. Obiteljska prijateljica navodi da je 12-godišnjakinja bila dobro odgojeno dijete bez prethodne povijesti problema u ponašanju, a njen brat nevjerojatan i najslađi dječak koji je imao najveći osmijeh, uvijek je radio što mu se kaže, bez oklijevanja, želio je učiniti svoju mamu ponosnom, jako je volio svoju sestru i brata, druženje s najboljim prijateljem i obavljanje poslova s mamom. Često je provodio vrijeme s tatom i bakom i na izletima s obitelji, prenosi Lawandcrime. Osumnjičena 12-godišnjakinja lišena je slobode i smještena u Obiteljski centar za maloljetnike, a policijska kriza jedinica za djecu vodi istragu ubojstva, prenosi CNN.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije