Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ODUSTAJAO

Mali slatki lopov oduševio svijet: Zagrizao vrećicu s pecivima i nije puštao

Foto: Twitter/Screenshot
16.12.2019.
u 12:20

Snimka je postala pravi hit nakon što je objavljena na Twitteru.

Zlatni retriver Murphy pokazao je da samo rijetki mogu napraviti nestašluk i postati prava zvijezda na društvenim mrežama. Naime, Murphy je hodao sa svojim vlasnikom po Bostonu kad je zapazio vrećicu peciva za burgere. Iskoristio je priliku i zagrizao vrećicu koju nije želio pustiti čak ni kada ga je njegov vlasnik pokušao uvjeriti u to. 

Korisnik Tik Toka @hammalammadingbat objavio je snimku uz komentar: Trenutak kad smo hodali ulicom, a pas zvan Murphy pojeo je naša peciva za hamburgere. 

 

Bizarni pokušaj krađe nije naljutio vlasnika peciva, štoviše smijao se dok se mučio izvući vrećicu s pecivima iz Murphyjevih ustiju. Na snimci se može čuti vlasnik peciva kako se pokušava uvjeriti psa: - Nije ti dopušteno to imati. Ne poznaješ nas. Samo hodaš uokolo i jedeš tuđa peciva. 

Snimka je postala pravi hit nakon što je objavljena na Twitteru. 

 

'Koliko se sjećam iz neke serije, vlasništvo je 8/10 posjedovanja', 'Peciva pripadaju Murphyju i podignut ćemo tužbu protiv svih koji tvrde da nije njegovo vlasništvo'; 'Nemoj se predati, Murphy', 'Kako mi znamo da ta peciva nisu bila njegova i da čovjek nije taj koji je pokušao oduzeti ih. hmmmmm.... Ja ću te braniti na sudu, Murphy', 'OMG, presmiješno. Nikad nisam vidjela tako slatkog lopova' ...neki su od komentara na preslatkog psića. 

Kako navodi Daily Mail, žena čiji je glas može čuti na snimci oglasila se na društvenim mrežama i navela kako je Murphy spašen iz azila i još uvijek se uči. 


 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije