Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješan oporavak

Malena Stephanie nakon operacije u Chicagu: Više me ne boli!

'25.09.2012., Zracna luka Pleso, Zagreb - Stephanie Milda odlazi na operaciju u SAD. Obitelj Milda.   Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
'Daniel Kasap/PIXSELL'
14.10.2012.
u 22:21

Oduševljeni smo kako je cijela Hrvatska stala iza Stephanie – rekao je liječnik David Frim, prenosi RTL.

Petogodišnja Zadranka Stefanie Milda, tri dana nakon operacije u Chicagu kojom su joj otklonjene malformacije na mozgu, za RTL je poručila: Više me ne boli! 

Malena Stephanie još se oporavlja od operacije, no noćna mora sada je iza nje. Počekom godina obitelj Milda šokirala je dijagnoza - Arnold Chiarijeva malformacija.

– Većina djece se od ove operacije vrlo dobro i brzo oporavi, a Stephanie ima snažan i prekrasan duh. Oduševljeni smo kako je cijela Hrvatska stala iza Stephanie – rekao je liječnik David Frim, prenosi RTL.

>>Stephanie Milda uspješno operirana, uzrok bolesti uklonjen

Ključne riječi

Komentara 2

SN
snovakor
07:57 15.10.2012.

Odlično !! Samo tako Stefi !!! Ti si jača od svih naših doktora i Političara ! Ti ćeš pobjediti !!!

OB
-obrisani-
12:12 15.10.2012.

pozdrav i iz kosova zelim ti dug, lijep zdrav i srecan zivot od srca ,srcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije