Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LETJELE ŠAKE, KANTE...

Totalni kaos u Sesvetama: U masovnoj tučnjavi teško ozlijeđena jedna osoba, napadnuti i policajci

Screenshot Youtube
28.04.2021.
u 16:24

Intervenirala je i policija, a kako doznajemo, dvije osobe nakon incidenta pritvorene su zbog napada na policajce

Jedna osoba teže je ozlijeđena u velikoj tučnjavi koja se u subotu oko 19:30 dogodila u Ulici Mate Broza u Sesvetama. Na snimci incidenta koju je nepoznati građanin objavio na YouTubeu može se vidjeti kako se sudionici međusobno čupaju, udaraju šakama, nogama i gađaju kantom za otpad dok se u pozadini čuje plač i galama.

Intervenirala je i policija, a kako doznajemo, dvije osobe nakon incidenta pritvorene su zbog napada na policajce.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u svezi navedenog događaja proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom članova obitelji, 43-godišnjakom i 22-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prisila prema službenoj osobi“ iz članka 314. Kaznenog zakona na štetu policijskih službenika. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanje osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", kazali su nam iz PU zagrebačke, dodajući da je više osoba zaradilo kaznenu prijavu.

"Za isti događaj ujedno je dovršeno kriminalističko istraživanje nad više osoba protiv kojih će redovnim putem biti podnesene kaznene prijave protiv:  41-godišnjakinje zbog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“ na štetu 33-godišnjaka; 33-godišnjaka, maloljetnika, 23-godišnjaka, 34-godišnjakinje, 28-godišnjaka i 19-godišnjakinje zbog kaznenog djela „Sudjelovanje u tučnjavi“ na štetu 42-godišnjaka koji je teško ozlijeđen; 33-godišnjaka, maloljetnika, 19-godišnjakinje i 34-godišnjakinje zbog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“; 33-godišnjaka i maloljetnika zbog kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju, oba kaznena djela na štetu 41-godišnjakinje", navode iz policije.

Protiv ostalih sudionika događaja koji nisu obuhvaćeni kaznenim prijavama bit će podneseni optužni prijedlozi zbog remećenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
17:16 28.04.2021.

Ma nije to nista, samo Ganci nesto temperamentije raspravljali!

NA
naslipo
17:06 28.04.2021.

Žganci

DU
Deleted user
16:46 28.04.2021.

Brazilci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije