Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Brestovca

Majku troje djece udario auto: 'Bože, samo da joj nije ništa, ima troje djece kod kuće'

Prometna nesreća kod Brestovca
Foto: pozega.eu
1/3
04.02.2018.
u 21:15

– Čuo se jak udarac. Udarila je glavom u vjetrobransko staklo i razbila ga. Ima oko oko 45 godina. Jedan ju je mještanin odvezao u bolnicu, bila je pri svijesti i čini se kao da je slomila ruku – prepričali su mještani koji su vidno šokirani cijelim događajem.

Žena starosti oko 45 godina ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se oko 19 sati dogodila u Boričevcima pored Brestovca. Vozač star 47 godina kretao se automobilom Fiat iz pravca Orljavca prema Brestovcu. U susret mu je naišla pješakinja koju je udario i odbacio na vjetrobransko staklo, javlja Pozega.eu.

– Čuo se jak udarac. Udarila je glavom u vjetrobransko staklo i razbila ga. Ima oko oko 45 godina. Jedan ju je mještanin odvezao u bolnicu, bila je pri svijesti i čini se kao da je slomila ruku – prepričali su mještani koji su vidno šokirani cijelim događajem.

Dodaju da je kolnikom hodala s kćerkom koja je za dlaku izbjegla udarac.

-Nije se odmah zaustavio. Stao je tek nakon 200 metara i vratio se vidjeti što je napravio – dodaju mještani.

Na mjesto nesreće došla je i svekrva stradale.

– Bože, samo da joj nije ništa. Ima troje djece kod kuće – govori kroz plač.

Prema svemu sudeći vozač je nesreću skrivio pod utjecajem alkohola, piše Pozega.eu.

Policija obavlja očevid.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
21:42 04.02.2018.

Iskreno se nadam da ce se doticna gospodja brzo oporaviti. Cekaju je njena djeca i njena obitelj. Jako trebaju jedni druge. Tog pjanog kretena ne treba nitko. Odmah mu oduzeti to opasno oruzje(Auto) i strpati ga u ludnicu, pa neka cami dok ne krepa.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
22:43 04.02.2018.

Jadnoj nesretnoj ženi želim što brži oporavak, sa što manjim posljedicama. Ali ovo izražavanje je katastrofa od pismenosti. – Čuo se jak udarac. Udarila je glavom u vjetrobransko staklo i razbila ga. Pa nije nesretna žena razbila staklo nego je vjetrobransko staklo puklo uslijed udarca u glavu nesretne žene. Svaka šuša se danas bavi novinarstvom.

RG
RuzaSapina56@gmail.com
21:47 04.02.2018.

Boze moj Boze moj kada će se pijancima stati u kraj? Nedužni ljudi stradaju . Treba im doživotno oduzeti vozačke . Doživotno svima koji pijani voze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije