Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve očajnija'

Majka traži nekoga tko bi joj posudio narančastu mačku, a razlog je nevjerojatan

narančasta mačka
Foto: Getty Images
1/2
08.08.2018.
u 17:39

Majka mačku želi posuditi kako bi večerala lazanje s njezino dvoje djece u dobi od četiri i dvije godine, inače obožavateljima Garfielda

Da će majke uistinu učiniti sve za svoju djecu, dokaz je i jedna mama čiji se oglas širi internetom.

Na Redditu je objavljen oglas 'očajne' majke koja želi posuditi na 24 do 48 sati narančastu mačku, a razlog je njezino dvoje djece koji su ljubitelji Garfielda, kultnog narančastog mačka iz istoimenog stripa, no djeci ipak poznatijeg iz crtića.

Foto: Reddit

Majka mačku želi posuditi kako bi večerala lazanje s njezino dvoje djece u dobi od četiri i dvije godine.

– Vratit ćemo mačku sretnu i zbrinutu. Mačka neće uistinu morati pojesti lazanje ako ne želi. Molim vas. Nema divljih mačaka. I molim vas da uzmete svoju mačku na kraju. Ne želim udomiti. Hvala – stoji u oglasu koji potpisuje 'sve očajnija (ali ne luda) majka dvoje djece koja nema prijatelje s narančastom mačkom'.

Oglas se brzo proširio društvenim mrežama i oduševio je mnoge vlasnike narančastih mačaka pa vjerujemo kako je majka uspjela razveseliti svoju djecu.

>> Misteriozni ljudi - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 5

M3
Miške 3
06:35 09.08.2018.

Takovog divnog žutog mačka imao sam i ja. Poklon iz Delnica. Sjeo mi je u krilo kad je ocijenio da to želim. I onda je počelo parenje, otišao na cestu gdje ga susjed "gađao " autom. Iz ušiju mu je curila krv. Pokopao smo ga u prisustvu njegove sestre., crne mačke koja je još živa. Za par godina isti susjed je umro u krevetu sa 50 godina.

KE
kelab
21:13 08.08.2018.

Nisam citao clanak, imam zutu macku. Rado je poklanjam.

NA
Nado
12:45 09.08.2018.

Karolina voli lasagne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije