Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve očajnija'
Povratak na članak

Majka traži nekoga tko bi joj posudio narančastu mačku, a razlog je nevjerojatan

Majka mačku želi posuditi kako bi večerala lazanje s njezino dvoje djece u dobi od četiri i dvije godine, inače obožavateljima Garfielda

Komentari 5

M3
Miške 3
06:35 09.08.2018.

Takovog divnog žutog mačka imao sam i ja. Poklon iz Delnica. Sjeo mi je u krilo kad je ocijenio da to želim. I onda je počelo parenje, otišao na cestu gdje ga susjed "gađao " autom. Iz ušiju mu je curila krv. Pokopao smo ga u prisustvu njegove sestre., crne mačke koja je još živa. Za par godina isti susjed je umro u krevetu sa 50 godina.

VL
KE
kelab
21:13 08.08.2018.

Nisam citao clanak, imam zutu macku. Rado je poklanjam.

VL
NA
Nado
12:45 09.08.2018.

Karolina voli lasagne

VL
PU
pulizg
18:02 08.08.2018.

kolko su ljudi glupi to je prestrašno,pa ja kad sam svojoj maloj za rođendan kupio mačka on se tjedan dana zavlačio od straha po kući dok se nije naviko kamoli da još sa dvoje male djece odma jede lazanje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.