Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ponizili su me!'

Djevojka užasnuta jer su je zbog ove odjevne kombinacije izbacili iz trgovačkog centra

Gabrielle Gibson
Foto: Facebook
1/3
05.08.2018.
u 21:36

Gabrielle Gibson (19) prošle srijede posjetila je trgovački centar Bellair, no to se nije svidjelo tamošnjim zaposlenicima

Zbog kratkih hlačica jedna je djevojka izbačena iz trgovačkog centra u gradu Mobile u američkoj saveznoj državi Alabami, a zbog čega se našla na stranicama brojnih medija.

Gabrielle Gibson (19) prošle srijede posjetila je trgovački centar Bellair, no to se nije svidjelo tamošnjim zaposlenicima.

Foto: Facebook/ Naš potok

– Doslovno sam posramljena i izbačena iz trgovačkog centra jer se odrasli muškarci nisu mogli suzdržati. Zaštitar J. Mathis sam je priznao da je gledao moju stražnjicu i to je bio problem. Pomislila sam 'pa nemoj je onda gledati' – napisala je u objavi na Facebook i dodala:

– Otišli su toliko daleko da su prijetili da će zvati policiju. Ono što sam vidjela danas je da su svi imali kratke hlačice. Kolovoz je i 100 stupnjeva vani. Ne znam zašto su me izdvojili. Užasnuta sam ponašanjem svih tih ljudi.

Njezina objava izazvala je lavinu komentara na Facebooku.

– Nema ništa pogrešno u tome što nosiš. Ja bi im rekla da zovu policiju. Nisi učinila baš ništa pogrešno – jedan je od komentara s kojim se većina složila.

Što vi mislite, je li 19-godišnjakinja primjereno odjevena za odlazak u kupovinu?

>> Pogledajte poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Komentara 20

DU
Deleted user
00:45 06.08.2018.

Karolina uzasnuta brojem klikova na svoje dubokoumne prepiske iz stranih medija😎👍😍🏳️

Avatar Idler 3
Idler 3
21:50 05.08.2018.

Karolina, ak bi za početak pitala nekog muškog za mišlenje on ti bi rekel - ne bi se nit osvrnul, eventualno bi maloj ponudil šnicl !!! O "dosezima" člnka nebum ovaj put !!!

IM
Immanuell
22:13 05.08.2018.

19 godina i već je puna celulita, a ima bar 10 kg previše. Kad bude bila 29 bit će šira nego što je dugačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije