Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČAN ZAVRŠETAK OBITELJSKIH RAZMIRICA

Majka se godinama neprimjereno ponašala i pokušala ubiti sina, braneći se ju je izudarao cjepanicom i usmrtio

Cijepanje drva za ogrjev
Borna Filic/PIXSELL/Ilustracija
02.07.2022.
u 14:57

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela

Iako je T.Z. (47) nakon događaja bio osumnjičen za ubojstvo, na koncu je nakon istrage optužen za usmrćenje, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Zagreb.  

Tereti ga se da se 28. veljače 2022., oko 21 sat u obiteljskoj kući u Vrbovečkom Pavlovcu, prvo verbalno sukobio s majkom P.Z. (63). Ona se godinama neprimjereno ponašala prema njemu, a tako se ponašala i taj dan, kada se  prvo svađala s njim. U nekom trenutku, svađa je prerasla u fizički obračun tijekom kojeg je majka napala sina, namjeravajući ga ubiti. On se branio s prvim što mu je došlo pod ruku, a to je bio cjepanica kojom ju je više puta udario. Zadobila je udarce po glavi i tijelu a te su ozlijede za nju na koncu bile smrtonosne. Vidjevši što je učinio, pozvao je policiju i kazao im:

- Ubio sam mamu!

Tijelo njegove majke policajci su našli u kući u dnevnom boravku, a Z.T. je uhićen i pritvoren. Prvo je bio osumnjičen za ubojstvo, no istraga je pokazala da se branio od njezinih napada pa je na koncu optužen ua usmrćenje. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo i da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>>> Pogledajte i Večernji podcast: Aco Petrović dao nam je životni intervju u kojem novinarki Dei Redžić sat i pol vremena govori o propasti Cibone, priznaje kako je pogriješio i kako je najveća greška bila kada nisu pustili Emila Tedeschija da preuzme klub, prisjeća se Draženovih dana u Zagrebu kao i kultnog koša Mihovila Nakića koji je presudio da umjesto Zvezde, izabere transfer u Cibonu. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar crazy_bat
crazy_bat
15:07 02.07.2022.

Traže produljenje istražnog zbog opasnosti od ponavljanja djela? Šta ju još jednom može ubiti?

Avatar Hrvatska_U❤
Hrvatska_U❤
16:40 02.07.2022.

To je s predumišljajem, jer je drva iscijepao sigurno on, ne ona.

PO
poluprovokator
16:01 02.07.2022.

Bravo na konstrukciji: "braneći se ju je izudarao"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije