Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nismo znali za dečka'

Majka nestale Indire: Samo želimo znati je li dobro, gdje je i s kim

PIXSELL/Bjelovar.live
06.01.2022.
u 14:21

PU bjelovarsko-bilogorska još se uvijek nije oglasila o slučaju

Nestaloj 15-godišnjoj Indiri Radanac iz Bjelovara nažalost još uvijek nema traga. Iako je svojim roditeljima poslala poruku da je otišla kod dečka u Zagreb i da se ne planira vratiti doma, oni ne znaju gdje je i ne mogu doći do nje.

-Nismo znali za dečka i nije nam jasno zašto bi tako iznenada nestala, kada je samo trebala otići par kuća pokraj. Samo želimo znati je li dobro, gdje je i s kim - ispricala je majka nestale Indire.

PU bjelovarsko-bilogorska još se uvijek nije oglasila o slučaju. Podsjetimo, Indira je nestala 2.siječnja oko 14 sati, dok je, prema riječima roditelja, nosila kutiju jaja do susjeda u Prgomelju kraj Bjelovara.

Samo sat vremena nakon toga dobili su poruku da je otišla s dečkom, a sve to su prijavili i policiji. Iako su kontaktirali sve njene prijatelje, nitko im nije mogao pomoći s informacijom.

VIDEO:Matejev otac u suzama. Važno mi je da nađem svog sina. Zadovoljan sam s policijom, imamo odličnu suradnju

Ključne riječi

Komentara 2

TI
tico123
07:11 07.01.2022.

a šta se čude oko brazilaca

MO
modovisisajteMaraschino
22:17 06.01.2022.

Bude se doma vratila sa poklonom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije