Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSIHIČKO NASILJE

Majka iz Karlovca osuđena jer je vrijeđala sina zbog loših ocjena: 'Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti'

Foto: pixabay
1/3
26.02.2024.
u 19:38

Na sudu je izjavila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijim ponašanjem, te odustankom od izvanškolskih aktivnosti.

Pedesetogodišnja majka iz Karlovca proglašena je krivom i osuđena jer je u putem poruka na mobitelu vrijeđala svojeg sina (18) zbog loših ocjena u školi. Sud je utvrdio kako je lani u rujnu počinila psihičko nasilje u obitelji jer je slala poruke putem aplikacije WhatsApp sinu vrijeđajući ga pogrdnim riječima.

“Srami se psihopate bolesni, šupčino. Gadiš mi se, ubi se đubre jedno, baci se pod vlak da ispadne da si žrtva. Ja sam te rodila, ja ću te i zadaviti”, napisala je majka sinu, prenosi portal Danica. Na sudu je izjavila kako je bila revoltirana sinovim slabijim ocjenama i agresivnijim ponašanjem, te odustankom od izvanškolskih aktivnosti.

“U očaju sam doista sinu slala poruke putem aplikacije WhatsApp u kojima sam ga vrijeđala pogrdnim riječima koje su navedene u optuženju i kojih se sramim”, rekla je majka na sudu. Sin je, pak, na ročištu rekao kako ga je “uznemirio navod u kojem mu majka govori da se baci pod vlak i da se ubije, ali to nije povrijedilo njegovo dostojanstvo”.

VEZANI ČLANCI: 

“Želim da se naši odnosi normaliziraju. U međuvremenu sam se odselio u studentski dom i sada studiram u Zagrebu”, izjavio je sin. Majka je, inače, visokoobrazovana osoba i dosad nije prekršajno kažnjavana. Sutkinja ju je kaznila s 300 eura i mora platiti 20 eura troškova postupka. Presuda je nepravomoćna, piše Danica.

VIDEO: Tomašević o sudaru dva tramvaja: 'Vjerojatno je riječ o pogrešci vozača'

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
23:21 26.02.2024.

Jel ono ima 18 godina?? Sine, zatvori vrata kuće s druge strane!

DM
dms
20:51 26.02.2024.

Dečko je punoljetan i sam odgovara za svoje postupke. Najbolje mu je da se zaposli i odseli od majke koju je prijavio za nasilje .

DI
dino85
22:12 26.02.2024.

Unišla nam pravna država i u dnevne boravke, samo tamo gdje bi je trebalo biti, nema je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije