Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlazi na slobodu

Majka Daruvarčeve žrtve: Odselit ćemo iz Zadra

Ana Gurlica
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
07.02.2019.
u 21:36

Ne smijem više reći, ali definitivno odlazimo. Ne mogu otkriti gdje idemo jer moramo pobjeći od svega, kaže Ana Gurlica

S obzirom na to da Darko Kovačević Daruvarac u nedjelju izlazi na slobodu do pravomoćnosti presude, 18-godišnja Lorena Gurlica i njezina majka Ana odselit će se iz Zadra.

– Ne smijem više reći, ali definitivno odlazimo. Ne mogu otkriti gdje idemo jer moramo pobjeći od svega – rekla je za 24 sata majka djevojke koju je Daruvarac brutalno pretukao.

Njih dvije sinoć su završile u zadarskoj policiji zbog prijetnje koju je primila Lorena. Jedan maloljetnik prijetio joj je da će je ubiti kao i njezinu majku te sestru.

Inače, zadarsko tužiteljstvo predložilo je da se Daruvarcu uvedu mjere opreza zabrane napuštanja boravišta, obveznog javljanja državnom tijelu, zabrane približavanja i uspostavljanja veze s oštećenicom te privremeno oduzimanje putnih isprava, a sud će o tome odlučivati sutra.

>> Darko Kovačević Daruvarac na sudu

Komentara 16

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
23:40 07.02.2019.

Svi ste zaboravili da je on nju isprebijao jer ga je ostavila. Da zena nije sve digla u javnost, lik bi dobio uvjetnu kaznu. Jedino oruzje te nesretne zene je javnost. Potpuno je podrzavam.

PJ
pjer1963
23:05 07.02.2019.

Nadam se da vas dvojica nemate i da nikada necete imati kcerke jer vi podrzavate da je on skoro ubije. Pa ona je jos dijete i ne treba je ubiti jer se zaljubila Dijete je jako tesko izvesti na pravii put i ako ponekad pri odrastanju pogrijesi treba jos vise ljubavi od, ne zaboravimo, samohrane majke.

KA
kažemja
05:40 08.02.2019.

Obratite se Plenkiju , Kolindi i Božinoviću. A i Kalmeta vam je blizu. Oni su puni empatije za druge i sigurno će vam pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije