Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI ŠEHER

Kod Maglaja spaljene četiri hrvatske zastave

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
03.12.2017.
u 21:16

Članovi Mladeži HDZ-a BiH postavili su više hrvatskih zastava kod spomen obilježja te na stupove uz prometnicu dan uoči obljetnice utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg Bosne

Nepoznati počinitelji su prije dvije večeri skinuli i zapalili najmanje četiri zastave hrvatskoga naroda u općini Maglaj u sjevernom dijelu BiH, objavili su danas mediji u Mostaru.

Zastave su zapaljene nešto iza ponoći u noći na subotu u mjestu Novom Šeheru u općini Maglaj kod spomen obilježja poginulim branitelja HVO-a koji se nalazi nedaleko tamošnje katoličke crkve.

Članovi Mladeži HDZ-a BiH postavili su više hrvatskih zastava kod spomen obilježja te na stupove uz prometnicu dan uoči obljetnice utemeljenja Hrvatske zajednice Herceg Bosne 18. studenog 2017. Prije dvije večeri nepoznati vandali spalili su najmanje četiri zastave, potvrdili su iz Mladeži HDZ-a BiH koja je postavljala ove zastave te su dostavili fotografije.

Nakon izricanja presude šestorici hrvatskih dužnosnika Herceg Bosne došlo je do porasta izraza mržnje, a najočitije je to na društvenim mrežama.

Komentara 155

Avatar navijač
navijač
22:09 03.12.2017.

Pomozi sirotu na svoju sramotu. Ovo je tek početak, a mogli smo jednostavno pustiti srbe da odrade "svoje" , tako nam i treba.

DU
Deleted user
22:11 03.12.2017.

Ništa čudno to je samo početak sad kada Muslići uzmu maha.

IL
ilijan1a
21:50 03.12.2017.

Kad se samo sjetim izjave to nije naš rat. Šta hoće ti muslimani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije