Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na braču

Mađarski premijer Viktor Orban ljetuje u Hrvatskoj

Orban
Instagram
07.08.2022.
u 10:58

Slikao se s osobljem jedne konobe u Milni na otoku Braču

Mađarski premijer Viktor Orban ljetuje na hrvatskoj obali. Slikao se s osobljem jedne konobe u Milni na otoku Braču.

'Bila nam je čast ugostiti Predsjednika Mađarske Gospodina Viktora Orbana', napisali su ispod fotografije koja je objavljena na njihovom Instagramu.

Podsjetimo, Orban je poznat po svojim skandaloznim izjavama. Referirajući se na jadransku obalu, poručio je prije tri mjeseca: "Da nam nisu uzeli more, i mi bismo imali luku. Oni koji imaju more i luke mogu donijeti naftu na tankerima". Ministarstvo vanjskih i europskih poslova reagiralo je na izjave Viktora Orbana.

Ključne riječi

Komentara 17

VI
vidigal
12:00 07.08.2022.

Zasto nije otisao na krim?

DU
Deleted user
16:42 07.08.2022.

Osjeća se kao svoj na svome,zahvaljujuči prodaji svega,i lakomosti hrvatskih prodavača.

MU
MUNJA5
13:43 07.08.2022.

Nije ništa krivo rekao, sve je to istina. Da danas oni imaju jadransko more .... imali bi luku a ovako nemaju. Doduše imaju našu nafrtnu kompanije a to ti je i vrednije od bilo koje luke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije