Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVILI PLAN SA SRBIJOM

Orbana u Beču dočekali zvižduci: 'Ne želim da Mađarska postane zemlja doseljenika, to nije bilo rasistički'

28.07.2022.
u 22:13

Vezano uz borbu protiv nedozvoljene migracije i zaštite vanjskih granica EU-a, Nehammer i Orban su izvijestili da su se dogovorili o potrebi organizacije Konferencije Austrije, Mađarske i Srbije. “Cilj Konferencije sa Srbijom je da se migraciju zaustavi još južnije”, rekao je Obran dodavši: “Važno je da Srbija može braniti svoje granice, što južnije to bolje”. Austrijancima je poručio da u slučaju da Mađarska ne štiti svoju južnu granicu, “u Austriju bi ušlo 100.000 ljudi”.

Komentara 62

Avatar Cantor
Cantor
22:26 28.07.2022.

Po čemu je kontroverzan? Po tome što je rekao da želi da u Mađarskoj žive Mađari a ne afrikanci? I zašto je to toliko uznemirilo profesionalne „internacionaliste”....

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:34 28.07.2022.

Uvijek sam bio ljevičar, ali danas mislim da Amerikanci koriste svoj utjecaj u NATO savezu i nadmoć nad Europskim državama da jednostavno moramo biti nacionalisti da zadržimo razum i ekonomiju. Orban razumije da ne možemo ekonomski napadati Rusiju dok nam Rusi trebaju, također zna da nema smisla dovoditi druge ljuide u Europu koji nisu kompatibilni sa vjerom i kulturom. Sve to ima smisla. Ali naravno za one koji vole slušati druge na koljenima Orban je zločinac.

Avatar Asterix
Asterix
22:32 28.07.2022.

Orban dobro zbori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?