Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučenje životinje

Mačku Crnom netko je zavezao petarde za noge i aktivirao ih

crni
Filip Brala/Pixsell
22.04.2010.
u 17:54

– Ne mogu shvatiti taj izopačeni čin navodno maloljetnika iz Zadra. Noge su mu bile kao faširano meso. Od muke nisam mogao gledati. Veterinar ga je spasio – kaže vlasnik Vinko Katanić.

Policija traga za počiniteljem koji je u Božavi na Dugom otoku oko Uskrsa mačku Crnom žicom svezao petarde oko nogu pa ih aktivirao. Ozlijeđene su mu noge, ostao je bez lijevog uha, njuškice te nekoliko zuba.

– Ne mogu shvatiti taj izopačeni čin navodno maloljetnika iz Zadra. Noge su mu bile kao faširano meso. Od muke nisam mogao gledati. Veterinar ga je spasio – kaže vlasnik Vinko Katanić. S mačkom će 7. svibnja na operaciju u Austriju.

Komentara 13

Avatar zanusi13
zanusi13
20:13 22.04.2010.

Drugi put Modnom mačku to napravite, a ne životinjama...

AJ
ajkula
21:59 22.04.2010.

Koje je to \" zlo stvorenje\" moglo uraditi. Sve te bolesnike treba na \"lijecenje\" u neki kazneni dom ili tako nesto. Ko rada i odgaja te \"gadove\"

OB
-obrisani-
18:46 22.04.2010.

Žalosno, jadna djeca, koji jad imaju u svom srcu, koju prazninu mora da osjećaju u svom domu, beznađe ovog društva, bez nade za budućnost. To što je to jadno biće doživjelo, zato što ga je Bog obuk\'o u crni kaput,, zbog praznovjerja isfrustriranih roditelja koji su prenjeli na svoju djecu. To vidim u zelenim oćima ovog mačka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije