Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slažete li se?

Ma kakvi mišići... Ovo je ženama najviše seksi kod muškaraca

seksi fotografije
Foto: Imgur
1/8
19.11.2018.
u 10:55

Žene diljem svijeta oduševljene su načinom na koji ovaj muškarac zavodi svoju suprugu

Iako je na muškarcu lijepo vidjeti mišiće, oni su zapravo najmanja stvar koja ih čini seksipilnima. Barem kada ih 'ocjenjuju' žene s kojima su u vezi, odnosno braku.

Na Imguru su tako pravi hit seksi fotografije koje jedan muškarac šalje svojoj supruzi, a jedine pločice koje se vide na njima su one kuhinjske.

Muškarac se fotografirao s čistim sudoperom, kako kuha ručak, slaže rublje, usisava, nosi smeće, hrani i presvlači dijete što njegovoj supruzi sigurno puno više znači od toga da ima li nabildane bicepse.

>> 'Seksi' fotografije pogledajte u galeriji:

seksi fotografije
1/8

'Vidite gospodo, ne trebaju nam skupi pokloni. Voljele bismo da barem jednom ne trebamo napraviti sve kućanske poslove same. Najbolji poklon ikada', 'Neki ljudi stvarno ne shvaćaju koliko je seksi kada opere suđe, a da mu to niste prije nekoliko puta rekli', 'Složio je grudnjake. Ovo nije muškarac, ovo je bog', 'Ovo je moj romantični junak, kada je muškarac istinski partner i razumije poteškoće u održavanju kućanstva', samo su neki od pozitivnih komentara, a koje su, očito, ostavile žene.

>> Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Ključne riječi

Komentara 23

AR
Artukovic
11:22 19.11.2018.

Ovo nije muskarac kazu...ovo je bog....i onda nađu drugoga da ih taslaci dok muz usisava doma.

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:38 19.11.2018.

Takve muške žene redovito varaju sa "mučkarčinana" koji šamaraju povremeno! Ovi im kuhaju,maze,paze,tješe, daju ljubav a drugi ih jeb...

DU
Deleted user
13:38 19.11.2018.

tip je papak i jos k tome ruznjikav...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije