Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Start
Povratak na članak

M. Nemčić pomogla Hloverki složiti ljetnu shemu HTV-a

Nagađa se o mogućnosti da Đelo Hadžiselimović preuzme Strani program HTV-a, ali o tome s njim za sada nitko nije razgovarao.

Komentari 22

ST
standup
01:18 12.07.2010.

Danas je bija dobar i,raznoliki i pozitivan Dnevnik, sa Milic´Goranom .., a ne samo Sluzbeno (po direktivi) namjesteno i \"ga srati negativno po Hrvatima i Hrvatskoj\"..!!

VL
KO
koltrinica
00:21 15.07.2010.

VL Padate skroz...PRISTRANI STE ! _______________________________ Hloverku držite 5 dana , a ubojicu Boljkovca micete nakon sat vremena !!??? hvala

VL
GO
gordanica
10:20 18.07.2010.

Bilo bi zanimljivo vodjeti hoće li mali podrepni urednik Novokmet morati napustiti mjesto šefa do jučer nepostojećeg Mozaičnog programa. Jadan, brzo je zadnjih dana pokušavao postaviti neke emisije kako bi dokazao da zna i može. Ali okružio se zmazancima iz BOOKSe, pa sve to neće dugo potrajati.

VL
NO
nosonja
08:59 12.07.2010.

Draga Nevenka,kad je toliko voliš vodi si je kući.

VL
NE
neni
10:39 12.07.2010.

Dobra novinarka, ima iskustva ..a kaj se tiće zločestih komentara koji će biti na njen račun i njenog izgleda/ pogotovo muškog roda /mogu samo napisati ..ahhhhahh meni se sviđa Jose Mourinho!

VL
Avatar kos
kos
11:12 12.07.2010.

Dobro si složila jučer \"\" F 1\"\",,ma da popizdiš,,,,,,,,,,,,

VL
OB
-obrisani-
11:14 12.07.2010.

Dnevnik s Milićem je pravo osvjezenje..pozdravljam promjene na Htv-u..nezadovoljnici neka idu na novu i rtl... najbolji potez htv je sto se rijesio Bage..tog zločudnog čovječuljka nisam vidio odavno i nimalo mi ne fali...zelim i Šprajcu da se tamo skrasi...i stankoviću..i latinu..i maji sever ..i cijeloj ekipi iz Hrvatske danas...bezveznjakovići su..

VL
VU
vucko
14:00 12.07.2010.

nosonja- pa si i predstavljam kako izgledas ! Znas na svakom TV aparatu imas par gumbica, pa kad ti se nesto ne svidja samo pritisnec na OTV ili RTL i imas ces sigurno program koji odgovara tvom ukusu. Nadam se da ce ovi \"privatni\" dobiti i pojacanje :Sprajc,Latin,Stankovic pa ces uzivati u njihovom licemjerstvu. Nikad necu zaboraviti facu Blage kada je moderirao zadnje parlamentarne izbore,pa kad je cestitao Ljubi Jurcicu kao novom premjeru,pa je na kraju emisije morao pojesti govno koje je ispricao tokom te veceri. Da ga je jos i zaposlila OTV,odgovara karakteru i semi iste TV. Jeste si u rodu ? Ni to mebi cudilo. Sada se barem nadam da cemo imati jedan kotrast TV program i ne treba nam one iz \"kokosinjca\" koji su sada izasli na scenu i vicu KIKIRIKU ! Zapamti pjetlovi ne nose jaja ,ali kokodacu ! Barem je tako bioloski dokazano ,

VL
NO
nosonja
14:38 12.07.2010.

Dragi moj administratoru,ja nisam kriv što ću sada sve ovo napisati,nego taj neki -Vucko-moj kurac......što mi je odgovarao u ime Jure71. Kao prvo, jebem ti usranu mater, što ja imam s tobom i zašto me vrijeđaš samo na osnovu nicknick namea. Sroljo mutavi,daj još jedanput pročitaj ono što sam napisao.Nemam pojma za sve tvoje Bage...... i ne znam koga još,, ali znam za Hlo.Te tvoje usrane televizije ,kao što su HTV,OTV,NOVA TV I RTL...itd.,NEGLEDAM ,JER SU PREPUNE SRANJA, KAO ŠTO SI I TI.Briga me je samo zato što mi svaki mjesec izvlače 80 kn iz džepa ,a ja \"nit\' or\'o nit\' kop\'o\". Da imaš pojma o životu ,znao bi da se može gledati TV, a da se ne gleda niti jedan program na jezicima koje ,mutonja ,ti razumiješ. Da rezimiramo: peronosporo HTV-ska -NABIJEM TE NA KURAC.

VL
SM
SMITSMIT
18:37 13.07.2010.

TKO PLAĆA PRETPLATU JE PAPAK A ja ljukava ljisica ne plaćam/pretplatu/ najam za Komuniste i njihove babske juhice...

VL
PG
praseca gripa
22:12 13.07.2010.

Nije mi jasno sto se dogodilo s mojim komentarom.nisam rekla nista ni strasno,ni lazno. Rekla sam golu istinu. Ova zena je prestara za posao koji obavlja i dobrano potrosena. Gubi kontrolu nad sobom kad pokusava ozbiljnom gostu sjest u krilo.. Je li istina ili laz? Dodvorava se pretpostavljenima,navela sam Mirka Galica sto se vidjelo iz aviona. Surova je prema potcinjenima,primjer otpustene voditeljice. Ogadila se i Bogu i vragu!

VL
DU
Deleted user
10:54 14.07.2010.

kvaliteta programa nula,a sad će bit još i gore bitno da oni uživaju u svim povlasticama i blagodatima pretplate j... vas rade šerbeđija i njegov koncert koga to zanima preuzeli ste taj hrt kao svoju privatnu prčiju pa ga onda sami i gledajte ali i financirajte dabogda se svi podavili kvalitetom koju pružate

VL
LI
lija11
11:44 14.07.2010.

Oprosti joj Bože, nezna što govori i radi - a za ljepotu ugledne gospođe nisi ti kriv!

VL
BR
brkica2
12:41 14.07.2010.

\"M. Nemčić pomogla Hloverki da složi ljetnu shemu HTV-a\" Mislim da je u skladu hrvatskog jezika: \"M. Nemčić pomogla Hloverki složiti ljetnu shemu HTV-a\" Večernji izgleda ne voli hrvatski jezik!!!

VL
PG
praseca gripa
18:27 14.07.2010.

Ne samo da Vecernji ne voli,nego i ne zna hrvatski jezik. Novinari se jednostavno izivljavaju jer oni koji bi se trebali brinut o jeziku,ili ih nema,ili se i njima zivo fucka. Nije to samo specijalitet Vecernjeg vec svih hrvatskih novinaa i casopisa,a o televiziji da se ne govori. Mislim da je to sramotno,ali i jadno. Nijedan narod ne potcjenjuje svoj jezik kao Hrvati. Osim toga, nitko se ne pridrzava zakona. Kod nas je \"fora\" krsit zakon jer nitko zbog toga nije dobio otkaz. Biti neznalica je simpaticno,a biti pametan je \"streberski\",bljutavo.. Iscaseno drustvo!

VL
SM
SMITSMIT
18:44 14.07.2010.

PIRUŠKA TI i mali stanković aleksandar zaposlite se u kumrovcu u bravorovu selu i PEVAJ TE borbene...

VL
KL
klubuhb1
21:38 14.07.2010.

Mogao bi netko pomoći i oko toga da HTV podmiri ona potraživanja koja prema njima imaju na stotine statista koji su radili a onda, gle čuda, HTV nije podmorio dugovanje i sada su ljudi ostali bez novca. Za prenose nogometa i komentare poznatih faca su potrošili novaca da boli glava, toga je moralo biti. Za učenike, studente i penziće koji su statirali i ne pita nitko. Sramota.

VL
OB
-obrisani-
09:49 15.07.2010.

. ..CITAT ..HLOVERKA.....!!--------Hloverka Novak, IV b \"Tijekom školovanja odgojeni smo u duhu marksistickog pogleda na svijet. Povijest naših naroda, dani krvavih borbi za ove današnje mirne i spokojne dane još više su ulili vjeru da je jedini put, put buducnostii je socijalizam i samoupravljanje.\" \"Sigurno da sva današnja dostignuca, u tako kratkom vremenu, ne bi bila ostvarena bez jedne tako cvrste organizacije kao što je SKJ. Moja želja da postanem njezinim clanom je ostvarena, nadam se i duboko u sebi vjerujem da cu pridonjeti njenom daljem radu, postati njen vrijedan clan i da cu proširiti svoje vidike i životne nazore.\" . .

VL
SW
swimm
13:27 15.07.2010.

ista priča,isti ljudi.....a njih na HTV ima 3.500....a zašto?? ono što HTV radi dovoljno je 1000,ostatak marš na burzu i tražiti drugi posao kao i svi drugi ljudi.

VL
SM
SMITSMIT
13:56 15.07.2010.

NEOKOMUNISTIMA SMETA LIJEVA HLOVERKA... zamisli što bi Šabani-Šumari pisali da je koji slučajem domobransko dite...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.